Geexbox dosent work! Picture included!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Aimen, Dec 13, 2008.

Dec 13, 2008
  1. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Hi! I open this from Homebrew Channel 1.0.1 and have a Wii 3.2E with WiiKey 1.9s and have install DVDx, Starfall, cIOS REV7, Mii Update and Shop Updater! Thats all but why cant i start it? :S Look at this picture:
    [​IMG]

    It stuck there! Nothing happend! Help? Want help!
     
  2. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
  3. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

  4. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    Exactly.

    Use alpha3.
     
  5. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Ok... I have always think that the newest things is better xD
     
  6. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    I had that problem before.. but it works now (same version)..
    don't remember exactly but i might've accidently converted the .elf file into a .dol one(with the elf2dol converter which came out after that HBC beta 9 removed compatibility with broken .elf files) and thus making it not work.. anyway, when i transfered it to the SD card a week later and tried it, it worked..
     
  7. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

  8. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    Yep, I have the exact same problem with Geexbox. I just switched to mplayerWii even though I can't play RMVB videos..
     
  9. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Ahh, du är svensk, du har omvandlat .elf till .dol? Kan man inte bara ändra om filnamnet till .dol från .elf? Men ska testa alpha 3!
     
  10. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    Nej, de är inte exakt samma, så det går inte o bara döpa om, men det finns program som kan konvertera.. men geexbox har en fungerande .elf fil så den ska stanna kvar som .elf

    Let's keep further discussion in english, if you want to discuss in swedish, continue thru PMs.
     
  11. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Ok, but shuld i test alpha3 or can i fix alpha4?
     
  12. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    Well, I've heard some SD cards simply got problems with alpha4/geexbox in general.. so you might be out of luck.. but sure try alpha 3 if you can't fix alpha 4.
    I'd guess a new version isn't far ahead anyway.
     
  13. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Ok, but must wait. My brothers and sisters use Wii to look on the movie "Alvin och gänget" You know that movie? xD
     
  14. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    heh, yeah, you do that [​IMG]..
    sure i know it, haven't seen it though.
     
  15. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    using mplayer for play it xD Dvd
     
  16. samagon

    Newcomer samagon Advanced Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    86
    Country:
    United States
    Weird. I was also having the same problem with GeeXboX. As for Mplayer; does anyone else have problems playing large files? I'm talking about 700MB avi movies. When i tried watching the latest Futurama movie it crashed about 5 minutes in. It definitely wast the avi though since it worked splendidly in my PC. Any thoughts guys? Is this a problem on my end only or is this a flaw in the app?
     
  17. geegee

    Member geegee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    I think it's a flaw in the app. Mplayer crashes at random times when I play large files.

    And, as other have said, Geebox alpha 4 is messed up. More then half the time it refuses to load or loads with no video (just a black screen).
     
  18. theman060606

    Newcomer theman060606 Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    I had the same problem after installing this over the past weekend. A search on this site produced results indicating that the Sd card needs to be locked. I locked my SD card and Geekbox loaded and ran properly. It may be a glitch affecting only certain Sd cards, but it worked for me. I also removed the USB drive which was attached since some users reported that the USB drive must be disconnected when launching Geekbox (some users reported that they did not have to disconnect theirs, but oh well). I then reverted to using Mplayer since I couldn't find a way to fast forward or rewind the video using Geekbox (which Mplayer can do).
     
  19. stretch

    Newcomer stretch Advanced Member

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Are you talking about regular MPlayer or MPlayerWii? I've played files that are greater than 700MB perfectly fine on MPlayerWii.
     

Share This Page