1. Costello

    OP Costello Headmaster
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    13,682
    [​IMG] GBArms 3

    Yes, GBArms 3 is released.
    It is full of new features that will make you love it.
    If you have never heard about GBArms, just give it a try.

    Official website here.
    * GBArms Links Exchange Center Temporarily Closed *
    For security reasons. For more details: check the official website.
    Fixed version 3.0.1 to be released soon, with the new Links function more secure.
     
  2. Jack

    Jack Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    99
    Country:
    Italy
    Cool! [​IMG]

    Great work to all developers! [​IMG]
     
  3. Gaisuto

    Gaisuto Lose 2 Levels.
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    5,925
    Country:
    United States
    Cool, I'm going to check it out.
     
  4. Jack

    Jack Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    99
    Country:
    Italy
    I answered too fast, it crashes on start with an access violation error [​IMG]
     
  5. Jack

    Jack Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    99
    Country:
    Italy
    Ok, no problem.. now it works [​IMG]

    and link system rocks!
     
  6. Costello

    OP Costello Headmaster
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    13,682
    oh noo [​IMG] it has been beta tested for 1 week...
    nobody had ever got such an error...
     
  7. TmP_stryk

    TmP_stryk Still I Rise™
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    1,006
    Country:
    United States
    Im switching to gbarms! No more gbafront for me. Nice work Costello [​IMG]
     
  8. Jack

    Jack Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    99
    Country:
    Italy
    duh, however access violation error means an array out of bouds usually.. I mean, if a my program gives me this error is something related to an array [​IMG]

    I know, I sucks at coding [​IMG]

    Did u made implementation for C/C++ plugins as I asked some time ago?
     
  9. Jack

    Jack Advanced Member
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    99
    Country:
    Italy
    Again an error:

    Runtime Error 216 at 00403D8E
     
  10. TmP_stryk

    TmP_stryk Still I Rise™
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    1,006
    Country:
    United States
    Jack please stop double posting..


    Anywho. I just installed this and I must say it is far better than gbafront. The scanning is amazingly quick. The renamer option I love. (thats very fast too) And alot of little things that impress me with this application. Costello I give you props on the time and effort you put into it. Well done once again. And thanks for creating a quality product [​IMG]
     
  11. Kyoji

    Kyoji ウッーウッーウマ
    Member

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Messages:
    5,475
    Country:
    United States
    Yes! Costello, you rawk so hard!
     
  12. Electro

    Electro Advanced Member
    Member

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    78
    Country:
    This is beyond cool.
    thanks!
     
  13. iceman9414

    iceman9414 Newbie

    what code language did u program it in
     
  14. Gaisuto

    Gaisuto Lose 2 Levels.
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    5,925
    Country:
    United States
    I love this so far, but I have a question: How do you add Title Screen/Game Screens?

    *Edit: Oop, found it [​IMG]
     
  15. xtofu

    xtofu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    2
    Country:
    i will go to check it out
     
  16. pikkoro

    pikkoro Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 28, 2003
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Me too

    Edit: Now it works
     
  17. S T y X

    S T y X Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 16, 2003
    Messages:
    11
    Country:
    Great work but one thing that bugs me is the resizing of the window every time its closed it goes back to the default small size, whats the point of being able to adjust the the size of the section if it just resets as soon as GBArms is closed?
     
  18. Puck The Joker

    Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck
    Banned

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Country:
    I kept getting an error I couldn't read (assuming Italian) whenever I tried closing the program. I ended up having to give it the three finger salute. Also, I keep getting an error saying that the picture for rom 1271 (for example) is corrupt.
     
  19. Dodongo

    Dodongo Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Yeah, I keep getting "JPEG error #61" for all my downloaded title screens, box arts and gameplay screens. Great program but maybe you shoulda beta-ed a bit more [​IMG] I do believe though this proggie is better than GBA Front, if these hiccups are dealt with [​IMG]
     
  20. GouK

    GouK GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    482
    Country:
    Great program 2 things I dont like.

    Can't filter ur list to just show ur country release. its only "Having, missing, etc.."
    another peve is

    Rom Renamer and the way its displayed in GBArms 3 has to be the same. I'd like my roms to be named just by title and country....and the display in GBArms would be the Number - title - country. 2.3 final did that.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - released, GBArms,