Hacking gba EZ Flash 4

Goatsie666

Head Smithy
OP
Member
Joined
Oct 26, 2014
Messages
150
Trophies
0
Age
38
Location
Portland, Oregon
XP
136
Country
United States
I just got an EZ Flash IV. Its not working. I put the ezfla_up_20150824 file in the root and when I turn it on it says "Find_ezfla__up.bin,updating
Erasing_OK


Write_complete

Restart
No_Loader_found

fat initial 1
(the above art is in a yellow bar)
Any help would be greatly appreciated. Thanks so much!!!
 

migles

All my gbatemp friends are now mods, except for me
Member
Joined
Sep 19, 2013
Messages
8,034
Trophies
0
Location
Earth-chan
XP
5,234
Country
China
your avatar creeps me out.. it is really disturbing xD

is it the micro sd version?
if it's the micro sd version (the black one), you may want to use a SDHC micro sd. most likely it already has the firmware with the SDHC update..
otherwise try a 2gb or less card..

the old firmwares only support sd cards of 2gb or less, if it's updated, it looses some normal sd compatibility...
(i got 2 smaller cards which stopped to work)

but it says no loader found?
is your DS running in DS mode or gba? (does the gba logo appears?)
 
Last edited by migles,

Goatsie666

Head Smithy
OP
Member
Joined
Oct 26, 2014
Messages
150
Trophies
0
Age
38
Location
Portland, Oregon
XP
136
Country
United States
thanks 4
your avatar creeps me out.. it is really disturbing xD

is it the micro sd version?
if it's the micro sd version (the black one), you may want to use a SDHC micro sd. most likely it already has the firmware with the SDHC update..
otherwise try a 2gb or less card..

the old firmwares only support sd cards of 2gb or less, if it's updated, it looses some normal sd compatibility...
(i got 2 smaller cards which stopped to work)

but it says no loader found?
is your DS running in DS mode or gba? (does the gba logo appears?)
the rsponse. i figured it out.
 

Candor

New Member
Newbie
Joined
Sep 18, 2016
Messages
1
Trophies
0
Age
34
XP
31
Country
United States
what was the solution? I just had mine start showing the same error even though it was working fine yesterday. Using it in a GBA and it came with an 8gb sdhc which has worked fine until now.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Steam Deck The VR experience!!!