Gamecube Controller with Black Ops

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jonjosh, Nov 22, 2010.

Nov 22, 2010
  1. jonjosh
    OP

    Newcomer jonjosh Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Is there a hack or a mod that lets you use the gamecube controller to play in Call of Duty: Black Ops?

    Hopefully somebody makes one. [​IMG]
     
  2. Category

    Member Category Trainee Romhacker

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    233
    Location:
    Bournemouth
    Country:
    United Kingdom
    If only! GC pad support is most of the reason I'm playing more Goldeneye than black ops.

    But that'd be quite a hack to make for a game, I doubt it will be done. Maybe if they developers coded in gamecube support but disabled it, maybe an Ocarina code could unlock it. But that is a HUGE if, and would be hard to crack anyhow.

    Maybe an IOS hacked to reinterpret GC input as a Classic Controller? Also a huge piece of coding hell, I would imagine.

    It's nice to dream though...
     
  3. jonjosh
    OP

    Newcomer jonjosh Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    Yuuup if and only if. I think the controls of the gamecube can work with the game too. [​IMG]
     
  4. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Yeah it would be, but does BOps (yeah, i called it BOps.) even support Classic Controller?
     
  5. terminal_illness

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    fuck yeah!!! its the only way to play!
     
  6. PrimeTime 84

    Newcomer PrimeTime 84 Advanced Member

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    Brazil
    Maybe with an update to the game? =p
     
  7. jonjosh
    OP

    Newcomer jonjosh Advanced Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    @SifJar it supports the Classic Controller Pro.
    The classic controller doesnt have extra shoulder buttons.
     
  8. SFenton

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    It supports regular CC too.
     
  9. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    my kids been playing with a standard classic and ps2 pad with adaptor.

    theres 4 buttons on top of a standard classic
     
  10. WiiUBricker

    Member WiiUBricker Insert Custom Title

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    5,829
    Location:
    Espresso
    Country:
    Argentina
    It is possible, but it's not gonna happen.
     

Share This Page