Gamecube Backup Launcher broken with cIOS rev15

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by xombi-mp, Nov 15, 2009.

Nov 15, 2009
  1. xombi-mp
    OP

    Newcomer xombi-mp Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I have Gamecube Backup Launcher 0.2 with mios patcher v5 and it was working fine with cIOS rev14. I was able to launch the gamecube backup disc with the actual GC Launcher in the HBC and also through a neogamma channel. I updated to cIOS rev15 and now I am not able to launch any gamecube backup with the launcher or with neogamma. I tried it with mios v4, v5, and v8 with all the same results: it just sits there with the disc drive making spinning noises.

    Is anyone else having this issue and can confirm that gamecube backup launcher is not working with rev15? Anyone have any idea what the bug could be and more importantly, does anyone know how to fix it?
     
  2. markedmanner

    Newcomer markedmanner Advanced Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    Sure go back to Rev14. I have yet to see a real reason to switch to Rev15
     
  3. xombi-mp
    OP

    Newcomer xombi-mp Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yeah, I did that for now, but I would like the DL support back.
     
  4. Sabin_Figaro

    Member Sabin_Figaro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    226
    Country:
    Colombia
    use Hermes for DL
     

Share This Page