gameboy games on r4?

Discussion in 'R4 DS' started by mybigleftnut90, Aug 5, 2010.

Aug 5, 2010

gameboy games on r4? by mybigleftnut90 at 3:17 AM (1,780 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. mybigleftnut90
    OP

    Newcomer mybigleftnut90 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    how do i play gameboy games like pokemon yellowon my r4, i tried using lameboy but when i boot it up my ds freezes. btw i am using ysmenu. thanks in advance.
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Why are you using YSMenu? Do you have an R4 clone of some sort? If you have a regular R4 use Wood R4.
     
  3. mybigleftnut90
    OP

    Newcomer mybigleftnut90 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    if i switch to wood r4, will it fix my problem? and where can i download gameboy games?
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    1 - Which R4 do you have?
    2 - We cannot help you download ROMs, period, end of story, do not ask again EVER.
     
  5. mybigleftnut90
    OP

    Newcomer mybigleftnut90 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    1.never mind, i got it working brah.
    2. my bad i didn't know, get the sand out of your
     
  6. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Bullshit, "brah"...
    When you signed up you had to fill in this information:
    [​IMG]
     
  7. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    xD lol that is a great way to prove someone wrong. If only people paid more attention when signing up.
     
  8. mybigleftnut90
    OP

    Newcomer mybigleftnut90 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    you mad brah?

    i'm not gonna remember all the rules when i signed up over a year ago.
     
  9. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    ...o.0 Both twiztidsinz and I signed up before you and it seems that we still remember it xD (actually I forgot that I had to do that). Well, as long as you solved your problem I suppose =D.
     
  10. mybigleftnut90
    OP

    Newcomer mybigleftnut90 Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    yeah, all i did was switch my firmware to wood r4 and the lameboy emulator works.
     
  11. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Quite simple wasn't it, brah?
     
  12. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    ????

    I had Lameboy before I had Wood R4 (I used to have YSmenu, so yeah) and it worked just fine... Weird.
     

Share This Page