Fried SC2?!?

Discussion in 'Supercard' started by cambridge_red, Jul 6, 2010.

Jul 6, 2010

Fried SC2?!? by cambridge_red at 11:30 PM (920 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. cambridge_red
    OP

    Newcomer cambridge_red Advanced Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    Canada
    Yesterday I was charging my DSi and during charging it was removed from the power outlet. Unknown to me the flashcart was still in my dsi. Now (after several formats with corrects tools) All I get is a blank white bottom screen and a baby blue with white letters message "NO FIND SYSTEM FILES" . I have tried everything... anyone have any positive advice or is my card destroyed?
     
  2. kiafazool

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    thats sad
    $40 bucks down the drain
     
  3. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    Maybe its your micro sd do you have another to test it with.
     
  4. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    sound like u may have bust ure microsd

    most likely from leaving in in PC too long

    this is because the readers provided are terrible
     
  5. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    You may have damaged some files including the firmware. Try replacing the firmware on the supercard or the EOS on the micro SD card.
     
  6. sudeki300

    Member sudeki300 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    490
    Country:
    United Kingdom
    i cannot see how this would effect the flashcard in anyway i always charge my ds with the flashcard inserted. it never leaves the device..........sudeki300
     
  7. cambridge_red
    OP

    Newcomer cambridge_red Advanced Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    Canada
    You guys are amazing, thanks for the stealth reply.

    For some reason when I downloaded the firmware again it worked first time! I'm not sure why the original I had worked then decided not work.. anyways long story short I'm back to normal. Thank you x million I was ready to give up. [​IMG]
     
  8. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    If the file is in use and it shuts off unexpectedly, that leads to damaged files (not sure if this is what happened). Glad it is working [​IMG]
     

Share This Page