Format 3DS?

Discussion in 'Supercard' started by ben23492, Mar 6, 2012.

Mar 6, 2012

Format 3DS? by ben23492 at 3:30 AM (459 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. ben23492
    OP

    Newcomer ben23492 Advanced Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    Australia
    If I format my 3ds, will it restore it back to an earlier version that i can use my dstwo on?
     
  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,745
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    No, you will have to update your card using a DS Lite/Phat or DSi.
     
  3. ben23492
    OP

    Newcomer ben23492 Advanced Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    Australia
    so can i update my dstwo by using it with someone's 3ds that hasn't been updated?
     
  4. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,745
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
  5. ben23492
    OP

    Newcomer ben23492 Advanced Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    Australia
    okay thanks :)
     

Share This Page