Flashed-Unflashed DSL No Brighness! HELP!

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by AcWwJiz, Jan 20, 2007.

Jan 20, 2007
  1. AcWwJiz
    OP

    Newcomer AcWwJiz Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    i flashed my ds lite and then when i hit brighness the screen went black to no back lite, just like the old ds.
    then i unflashed it same thing, no brightness.


    i need to know how to fix this cuz my brightness dont work now.
     
  2. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    What version of flashme did you use...?
     
  3. AcWwJiz
    OP

    Newcomer AcWwJiz Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    i dont know. i just use the one my friend sent me. then i unflashed it.

    then he sent me a new flash me, used it. nothing. used the new unflashme. nothing.

    HELPZORS!
     
  4. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    You need the new(er) version. It's 500ish KB
     
  5. Spikey

    Member Spikey Your Special Someone

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2,284
    Country:
    United States
  6. AcWwJiz
    OP

    Newcomer AcWwJiz Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    ok can you send me a link where i can get it to restore my brightness? and so i can still flash it with brightness?
     
  7. AcWwJiz
    OP

    Newcomer AcWwJiz Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    umm dude taht site doesnt even work..

    and i have the new version i think. its the f7. it works but it deleted my brightness settings... how do i recorver this or restore it? unflash me didnt work.

    HELP SOMEONE!
     
  8. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
  9. AcWwJiz
    OP

    Newcomer AcWwJiz Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    WOW THANKS, too bad ive already done and i just used that link u sent me didnt work!!!!

    *still needs help*

    OK NVM FIXED THANKS! i used the new flash after using the new unflash thanks! U ROCK!!
     
  10. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    you should never unflash unless you are sure you want to do it. The lack of a failsafe is not worth it as installing flashme will overwrite the previous install
     

Share This Page