Firmware not loading....

Discussion in 'M3 Adapter' started by Skye, Jul 26, 2008.

Jul 26, 2008

Firmware not loading.... by Skye at 11:39 AM (969 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Skye
    OP

    Newcomer Skye Member

    Joined:
    Mar 29, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    Hey all.

    I recently bought the M3 DS Real (the white one, including the GBA/RAM and rumble packs) with two 8GB Sandisk Mobile Ultra micro SDHC cards. When I first put the firmware on it, it worked, however after playing a bit of FFIV it froze, and I had to restart. I tried Metal Slug 7, the same thing happened on the 2nd level. Since then I have tried every firmware combination I can think of, but now I can't even get past the M3 DS Real black startup screen. My micro SD cards work perfectly on my PC and other hardware, so I don't know what I'm doing wrong.

    Any advice would be greatly appreciated!

    Cheers!
     
  2. gangsterboi

    Member gangsterboi GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    At my girlfriends house
    Country:
    United Kingdom
    What firmware are you using? Sakura or the older fw?
     
  3. Skye
    OP

    Newcomer Skye Member

    Joined:
    Mar 29, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    I've tried the Sakura firmware, the triple boot, the latest Chinese firmware, the latest English firmware and an older firmware (which was the first I tried that worked to an extent, but typically I've forgotten which it was).
     
  4. gangsterboi

    Member gangsterboi GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    At my girlfriends house
    Country:
    United Kingdom
    Is it a chinese real?
     
  5. Skye
    OP

    Newcomer Skye Member

    Joined:
    Mar 29, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    Yes, it's the white one. Anyone have any ideas?
     
  6. Skye
    OP

    Newcomer Skye Member

    Joined:
    Mar 29, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    Please?
     
  7. ShigeruTR

    Member ShigeruTR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    151
    Location:
    Turkey
    Country:
    Turkey
    We have SAME problem!
    My Real English and it's not open. [​IMG]
    Sometimes when I compress Touch Screen It's opening but freeze :S
     
  8. gangsterboi

    Member gangsterboi GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    At my girlfriends house
    Country:
    United Kingdom
    I really have no idea.... have you tried contacting the G6team (m3team)? Also, check the faq maybe there is a chinese firmware.

    I'm not that up to date with m3 firmware.
     

Share This Page