Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time

Discussion in 'Acekard' started by robochrono09, Mar 25, 2009.

  1. robochrono09
    OP

    Banned robochrono09 Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    Ok after about 15 minutes of testing the game seems to be running fine on AKAIO proper 1.4.1 with out any piracy AR codes enabled

    just in case anyone was wondering
     
  2. Nintendude92

    Member Nintendude92 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    507
    Country:
    United States
    Yeah this made me real happy, normally games with protection make me stay up all night getting a fix. Glad I snagged an AK.
     
  3. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Seriously is a thread really required its been a feature of AKAIO since 1.3 to auto patch piracy checks.
     
  4. robochrono09
    OP

    Banned robochrono09 Banned

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    this is so there aren't a ton of people asking if this works sorry :-(
     
  5. agony

    Member agony GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    118
    Country:
    Singapore
    Ah thanks. I wasn't sure. [​IMG]
     
  6. Kishire

    Newcomer Kishire Advanced Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    78
    Country:
    United States
    Just wondering since im new, can someone explain to me what piracy AR codes or piracy checks are? I heard it something that prevent you from playiing the game...but does that take effect right away or randomly?
     

Share This Page