Figured out how to run The World Ends With You on M3 Real

Discussion in 'M3 Adapter' started by Crystal the Glaceon, Dec 10, 2009.

  1. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,745
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Ok correction I am a little late on this, this is for anyone who has really old MicroSD cards like me. Anyone with newer cards, please disregard this post.
    Thank you.


    I found out how to run this flawlessly, run it on the old outdated M3 iSakuReal
    For some reason it doesn't freeze at all
    Well at least with the Kingston 2G Micro SD card, I haven't tested it on any of my other cards.
    So far I am on day 2 and it is able to load and save, so if you have an extra card, I suggest downgrading it.
    If there is any problems keep posted about them
    And I will keep posted if I find any myself.

    I know I posted this on the other forums, but no one goes to those, so I am making one for it.
    Yes I know it sounds strange to downgrade to run this game, but it works.

    Please anyone who finds any problems with this, do post it, but so far I have not found a problem with it and I have run this game fully through once before using this firmware, but that was on an old card that stopped working one day so my save got deleted and by the time I remembered this was even around was when I saw that post about it not working.
    If I am too late to this, do ignore this post totally.
     
  2. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    TWEWY works perfectly on newer (higher class) micro sds. You could just be using one that's fast enough to not freeze at the beginning.

    TWEWY works perfectly for me on the latest Sakura but I have to use my Class 6 Transcend.
     
  3. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,745
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Ah, alright, just thought I might help a little for anyone who has old Micro SD cards then.
    And no it froze with the lastest Sakura and Touchpad, just seems to work fine with the old one
     
  4. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Well isakureal uses the hacked (i.e. the Japanese but translated) version of Sakura which for some reason has alot more stuff working than the English one.
     
  5. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,745
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Interesting. strange. but interesting none the less.
     

Share This Page