FBI sysnand injection issues

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by MotherDucker, Sep 24, 2015.

  1. MotherDucker
    OP

    MotherDucker Member

    Newcomer
    2
    Dec 8, 2009
    United States
    For some reason, I cannot get the H&S app to load FBI after injecting it to sysnand. It just opens the app. I'm on 4.2U on emunand currently. Was previously on 9.2.
     
  2. PandaMayFire

    PandaMayFire GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jan 24, 2015
    United States
    I don't know if this will help you, but I was having the same issue as you when I was trying to install FBI to my SysNAND. Boot up RxTools, and go to Advanced. Inject to SysNAND, then go to verify TMD to see which version you're running. Now, instead of injecting it with RxTools, power off and go to the fbi_injection folder that came with your RxTools download and use the fbi_inject.app and fbi_inject.tmd that came with the download, and put them on the root of your SD card. Boot up RxTools again, and this time, inject like normal and it should load up
     
  3. MelonGx

    MelonGx GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    5
    Jan 8, 2009
    China
    Last edited by MelonGx, Sep 24, 2015
  4. MotherDucker
    OP

    MotherDucker Member

    Newcomer
    2
    Dec 8, 2009
    United States
  5. VerseHell

    VerseHell GBAtemp Psycho!

    Member
    7
    Jun 29, 2014
    France
    Why don't you just restore your 9.2 nand backup?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice