F2A 256MB help

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by .TakaM, May 29, 2007.

May 29, 2007

F2A 256MB help by .TakaM at 12:48 PM (1,062 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. .TakaM
    OP

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    Trying up the old F2A, haven't used it in a long time... can't remember what I need to do either..

    I've got the F2APowerWriter program, but when I try to connect it, this happens:
    [​IMG]

    not even sure what I need to do next
     
  2. Takeshi

    Member Takeshi GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    1,946
    Country:
    Germany
  3. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Isn't PowerWriter only for the F2A Ultra? Which specific version of the F2A are you using?
     
  4. .TakaM
    OP

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    I really appreciate all the help, but all the links are down [​IMG]

    F2A is too old [​IMG]

    edit-
    oh and Destructobot, Ive got an F2A ultra 256, if that helps clarify
     
  5. Takeshi

    Member Takeshi GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    1,946
    Country:
    Germany
    Sorry .TakaM!! I totally forgot to check the link since it was from gbatemp. I'll upload the hacked USB drivers when I'm at home this afternoon. Promised! [​IMG]
     
  6. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
  7. .TakaM
    OP

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    still getting the same error... [​IMG]
     
  8. .TakaM
    OP

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    YES, I got it working [​IMG]

    thank you guys so much [​IMG]

    edit-
    just for future reference, incase anyone else has this problem.
    I needed to install those drivers Destructobot linked to (ezloader.sys and ezusb.sys)
    the mistake I made was after I installed one of them with the window's wizard, I figured that was it (it did say it was successfully installed n all [​IMG]), but no I had to install each driver individually [​IMG]
     
  9. Takeshi

    Member Takeshi GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    1,946
    Country:
    Germany
    Glad to hear that it's working now. So it seems the drivers Destrucotbot linked to are already the hacked ones. Guess I'll upload them to our download center, just in case anyone needs them again. [​IMG]
     

Share This Page