ezflash iv 1.77 problem

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by lava123, Sep 25, 2015.

  1. lava123
    OP

    lava123 Advanced Member

    Newcomer
    86
    0
    Jan 27, 2015
    United States
    when i went to update it, went on my ds lite, held down on r then it said updating, erase complete, writing complete, then restart
    no_loader_found
    and is now doing nothing....???? can anyone help me?
     
  2. TecXero

    TecXero Technovert

    Member
    2,814
    906
    Apr 13, 2014
    United States
    Mainframe
    What did you update from and what is your micro/mini SD?
     
  3. lava123
    OP

    lava123 Advanced Member

    Newcomer
    86
    0
    Jan 27, 2015
    United States
    i believe i updated from the most recent update... my micro is a sandisk 2gb microsd then using mini sd adapter
     
  4. TecXero

    TecXero Technovert

    Member
    2,814
    906
    Apr 13, 2014
    United States
    Mainframe
    Try again, make sure the file isn't corrupt and the contacts are clean. If you're still getting that problem, try installing kernel 1.74 instead and see if that fixes it.
     
  5. lava123
    OP

    lava123 Advanced Member

    Newcomer
    86
    0
    Jan 27, 2015
    United States
    okay i just opened up the cart cleaned it and retried no luck, gonna install 1.74

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    just tried to go to 1.74 no luck still

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    anyone?
     
  6. lava123
    OP

    lava123 Advanced Member

    Newcomer
    86
    0
    Jan 27, 2015
    United States
    fixed it, i opened up the cart, and reinserted the mini sd card.