EZFlash 3in1 on AKAIO save

Discussion in 'Acekard' started by Pandas, Aug 7, 2010.

Aug 7, 2010

EZFlash 3in1 on AKAIO save by Pandas at 3:52 AM (576 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Pandas
    OP

    Newcomer Pandas Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    Hey guys I've been using AKAIO 1.7.1 and I have been playing MegaMan Battle Network 3 and I have gotten pretty far. My battery of my EZFlash 3 in 1 was about to die and I was aware. I changed the battery today (I am pretty good at handling electronics/that kinda stuff) and it was successful. But whenever I load up MegaMan now, my save is gone and it only says new game. Before I changed the battery, it only said New Game as well. I checked my MicroSD card and my save is still there. What should I do?
     
  2. kidi3

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    Try running the game with an emulator on your pc
     
  3. d3monsting

    Member d3monsting GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    119
    Location:
    What's this box for
    Country:
    United States
    I would first BACKUP that save, or else it may get overwritten violently. I'm not sure I fully understand the problem, but would reformatting help?
    EDIT: Smiley again...
     

Share This Page