EZ flash Vi

Discussion in 'EZ-Flash' started by ravindave, Jan 13, 2011.

Jan 13, 2011

EZ flash Vi by ravindave at 1:41 PM (957 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. ravindave
    OP

    Newcomer ravindave Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    Hi iv a EZ flash Vi (the white one) can someone tell me how
    i can use it it in a dsi 1.4.1 fw?
    iv put the latest ez flash sortware
    but all i get is a msg to power off the unit

    any help will be gratefullly apreciated

    thankyou in advance



    [​IMG]
     
  2. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Do you own a dsi(one firmware 1.2, 1.3?) Or a ds phat or an ds lite?
     
  3. KidIce

    Member KidIce Smart Ass

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    935
    Country:
    United States
    Sounds like your cart needs the latest firmware flashed to it, and as Lightning is pointing out in a round about way, you are going to need a DS or DSi that the cart works on to do that.

    Download the V3 OB1 Kernel. Copy the ez5i_firmwreUP_V101.nds file to your SD. Find a DS (lite or fat, it will work on both) or a pre-1.4 DSi and run that NDS file just like you would any game on the EZV. Having the DS plugged in while you flash your EZV is a good thing. Let it do it's thing and it will now work on your 1.4.1 DSi.

    If you can't get access to a DS to run this on there is nothing you can do to make your cart work. If you don't have one, I hope you have a friend that does, or a used game dealer around that will let you "test" a system unsupervised for long enough to flash your EZV.
     
  4. ThePowerOutage

    Member ThePowerOutage The Lord of the Flyes

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    813
    Location:
    Vallhallah
    Country:
    United Kingdom
    How does that help?
    OT, what is the exact error?
     
  5. ravindave
    OP

    Newcomer ravindave Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for all your replys
    upgraded the fw on the card
    and all is working tyvm
     

Share This Page