Hacking EZ-FLASH 4. No loader found

oscar6837

Member
OP
Newcomer
Joined
Feb 2, 2015
Messages
6
Trophies
0
Age
24
Location
Christchurch, New Zealand
XP
38
Country
New Zealand
I own EZ-FLASH 4. No matter what i do, i recive the message: Find ezfla up bin, updating Erasening_OK , Write complete Restart, No loader found. It shows that message even without sd card inserted.
 

migles

All my gbatemp friends are now mods, except for me
Member
Joined
Sep 19, 2013
Messages
8,034
Trophies
0
Location
Earth-chan
XP
5,234
Country
China
question, did you tried to download the firmware from the website and put it on the sd card? and make sure your sd card is correct?

the ez iv is asking for firmware..

either you tried to use the card on DS mode with a firmware that doesn't support DS mode (did you used flashme on the DS? )

or the R button is accidentally pressed

or you bought the card recently and didn't put the firmware on it
 

www.flashlinker-

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 27, 2006
Messages
50
Trophies
0
Age
55
Website
www.rbenda.de
XP
265
Country
Gambia, The
thanks for looking for the threads but none of these threads have found out a way to fix the No loader found problem:(

Why not ?

Please read between the lines...the solution is to change the memory card to another type...size....whatever...we had a lot of cards with the same problem, tried different things (cleaning the contacts of the card, card slot...memory slot etc.)...no success...after changing from a 2gb kingston miniSD card we have used for years to a 2GB kingston micro sd card with miniSD adapter we have used to update other flashcards, the result was a initial fat error_1, but the cards were able to install the firmware themselfs and automatically and we could fix all our cards we thought they were finally broken. So we had no cards to return to the ez-flash team...and the cards we had already sent back, could be fixed in the same way.

In our oppinion...this is a solution and we do not know any other solution.
 

Psy-Phi

Active Member
Newcomer
Joined
Mar 15, 2008
Messages
38
Trophies
0
XP
170
Country
United States
Just had this problem this morning before work. I panicked a bit, because I'd just bought it and was not looking forward to trying to get it replaced. I tried 1.72 Clearlooks v5, a couple more times, with no luck. Then I tried to flash it with the newest 1.75 from their website...worked after that. Give that a shot yet?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol