Hacking Error -82?

xIllxOwnxYourxAs

Member
Newcomer
Joined
Oct 10, 2009
Messages
5
Trophies
0
Age
26
Website
Visit site
XP
47
Country
United States
Alright so i have an R4, not a clone, with YSMenu 09.12.05, with the latest extinfo, savlib, and infolib and patched versions of GTA and SS. All the other games work just fine, but GTA and SS load about 90% (the bar at the bottom) but then it says Error=-82 please reset system, or something like that. Does anyone know why and how i can fix this?
 

xIllxOwnxYourxAs

Member
Newcomer
Joined
Oct 10, 2009
Messages
5
Trophies
0
Age
26
Website
Visit site
XP
47
Country
United States
Oh and the SS i have is the US version with the new rudolphs patch. it worked fine before on just the normal 1.18 firmware, but i wanted YSMenu, and now it doesnt work.
frown.gif
 

donofmy16

New Member
Newbie
Joined
Mar 29, 2010
Messages
1
Trophies
0
XP
27
Country
United States
xIllxOwnxYourxAssx said:
Alright so i have an R4, not a clone, with YSMenu 09.12.05, with the latest extinfo, savlib, and infolib and patched versions of GTA and SS. All the other games work just fine, but GTA and SS load about 90% (the bar at the bottom) but then it says Error=-82 please reset system, or something like that. Does anyone know why and how i can fix this?
just reformat your micro sandisk shud wrk
 

Krestent

What to post?
Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
3,953
Trophies
0
Website
Visit site
XP
340
Country
United States
donofmy16 said:
xIllxOwnxYourxAssx said:
Alright so i have an R4, not a clone, with YSMenu 09.12.05, with the latest extinfo, savlib, and infolib and patched versions of GTA and SS. All the other games work just fine, but GTA and SS load about 90% (the bar at the bottom) but then it says Error=-82 please reset system, or something like that. Does anyone know why and how i can fix this?
just reformat your micro sandisk shud wrk
What's a micro sandisk?
 

twiztidsinz

Taiju Yamada Fan
Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
4,979
Trophies
0
Website
Visit site
XP
219
Country
United States
tattar8 said:
donofmy16 said:
xIllxOwnxYourxAssx said:
Alright so i have an R4, not a clone, with YSMenu 09.12.05, with the latest extinfo, savlib, and infolib and patched versions of GTA and SS. All the other games work just fine, but GTA and SS load about 90% (the bar at the bottom) but then it says Error=-82 please reset system, or something like that. Does anyone know why and how i can fix this?
just reformat your micro sandisk shud wrk
What's a micro sandisk?
Someone thinks that the "SD" in "MicroSD" means "SanDisk" lol.

(( It's "Secure Digital" btw... ))
 

xIllxOwnxYourxAs

Member
Newcomer
Joined
Oct 10, 2009
Messages
5
Trophies
0
Age
26
Website
Visit site
XP
47
Country
United States
I have a Mac though, so i cant open alot of the programs, because its an older mac, and none of the patching things or whatever you would need windows for work. could it be cuz the SS i have is patched? maybe the extinfo, etc. dont work on a patched rom..?
huh.gif
 

Krestent

What to post?
Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
3,953
Trophies
0
Website
Visit site
XP
340
Country
United States
xIllxOwnxYourxAssx said:
I have a Mac though, so i cant open alot of the programs, because its an older mac, and none of the patching things or whatever you would need windows for work. could it be cuz the SS i have is patched? maybe the extinfo, etc. dont work on a patched rom..?
huh.gif
Well, there is a version of Darwine for older Macs that will run XDelta. Exactly how old is this Mac?
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
    IanSkinner1982 @ IanSkinner1982: One of my classmates forced me to watch Tik Tok videos. I really don't understand how any of...