Epic Mickey music skipping?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Zulithe, Dec 5, 2010.

Dec 5, 2010

Epic Mickey music skipping? by Zulithe at 10:36 AM (767 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Zulithe
    OP

    Newcomer Zulithe Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    Hi All. I followed this ModWii guide to fully update/mod my wii the other day. All is great, all my games play fantastic.

    However, I just grabbed a copy of Epic Mickey and put it on my external USB HDD, and when I play it, I occasionally hear skipping in the music. Not often, but in very short bursts every few minutes. This is in the opening area, where you have to escape that robot arm.


    Software and Hardware used:
    Western Digital My Passport Essential 500 GB USB 2.0 Portable External Hard Drive WDBAAA5000ABK-NESN (Midnight Black)
    Epic Mickey -- rk-wii-seme4q.iso -- 4,699,979,776 bytes
    WiiBackupManager 0.3.6 beta1

    Is this normal? Am I using a bad rip? Any other thoughts?

    I have not noticed any problems like this in any of my other Wii games.
     
  2. eddowii2

    Newcomer eddowii2 Member

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    12
    Location:
    middlesbrough, England
    Country:
    United Kingdom
    maybe it's just the rom?! [​IMG]
     
  3. Zulithe
    OP

    Newcomer Zulithe Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    I am not certain which rip I am using. I included the filename though, hopefully others with the same rip can let me know if they experience it?

    *edit*

    I think I have the RobotKillers release.
     

Share This Page