E3 Flasher Question

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by Devin, Jan 16, 2012.

Jan 16, 2012

E3 Flasher Question by Devin at 4:47 PM (590 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Devin
    OP

    Member Devin "Local Hardware Wizard"

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    5,701
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Alright, so I'm getting the Limited edition E3 Flasher tomorrow in the mail. My question is, do I have to leave it in the PS3 for the PS3 to stay at a lower firmware? I was think about doing a PS3 downgrading service for the Temp, as well as reopening my 360 flashing thread. (I've learned from my past mistakes, and all 360's and PS3 shall be shipped in the boxes they originated from with the same packing material.) So does anyone know? I'm sure people would love to downgrade their PS3s. ^_^
     
  2. shanefromoz

    Member shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    813
    Country:
    Australia
    Once you downgrade the ps3 you can take the e3 flasher out.
    I have heard each e3 flasher will only downgrade 1 ps3.
     
  3. Devin
    OP

    Member Devin "Local Hardware Wizard"

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    5,701
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    That. Is incredibly stupid. I wonder if there's a way to reset it.
     
  4. Devin
    OP

    Member Devin "Local Hardware Wizard"

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    5,701
    Location:
    The Nexus
    Country:
    United States
    Double post. :3

    The last seller mentioned not using the onboard memory, and only the micro SD card. Then linked me to this tutorial. -> http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=30815

    Make a difference?
     

Share This Page