DVD Read error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by zomgitztony, Jul 5, 2009.

Jul 5, 2009

DVD Read error by zomgitztony at 10:40 PM (623 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. zomgitztony
    OP

    Newcomer zomgitztony Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Recently i have been getting a dvd read error. this all started when i wanted to play guitar hero smash hits and got a error 002.
    all my store baught games work. its only my burned games.No, i am not using DVD+R.
    Anybody know whats the problem?
     
  2. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Have you installed any cIOS on your system yet? And if so what rev?
     
  3. zomgitztony
    OP

    Newcomer zomgitztony Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    since the error started i have installed CIOS36_rev5-64-v1042 but it still doesnt work. should i install another?
     
  4. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    haha rev5, thats quality comedy right there.

    rev 5 is like a year old!

    i suggest cios_rev9. find the cIOS rev9 installer and then run it through the homebrew channel to update it.

    the highest rev is 13b currently.

    EDIT: also, error 002 is not to do with your DVDs. It's an attempt by nintendo to prevent piracy, which is why it only happens with your burned games. there are ways to fix a 002 error on this forum somewhere, you'll just have to find them lol
     
  5. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Yea also don't use rev13b. rev13a is OK so you can use that and neogamma R6 to load games.
     
  6. zomgitztony
    OP

    Newcomer zomgitztony Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    thanks my games work now(:

    how do i remove the error 002?
     

Share This Page