DSTT autoload

Discussion in 'DSTT' started by kwerty00, Jun 7, 2009.

Jun 7, 2009

DSTT autoload by kwerty00 at 8:58 AM (1,048 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. kwerty00
    OP

    Newcomer kwerty00 Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Hey guys, i was wondering if there was a way to stop the DSTT from loading itself up automatically when you turn on the DS

    Cheers
     
  2. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    No, because it has a built in Passme. And why would you even bother, if I may ask?
     
  3. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    you can buy a dstti, it doesnt autoload [​IMG]
     
  4. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    You can run Yasu's "back2fw" to get back to the NDS menu from the DSTT menu if you need to.

    -Bri
     
  5. kwerty00
    OP

    Newcomer kwerty00 Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    loll all i needed to do was press Start in the YSMenu screen and click DS Menu

    well thanks guys
     
  6. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    You didn't specify which menu you were using, so I assumed you were using the official. As you pointed out, YSMenu has the functionality built-in. Yasu was kind enough to create a standalone NDS with the same functionality that's built into YSMenu, so those who are using the official can grab "back2fw" and do the same thing.

    -Bri
     

Share This Page