DSOrganize doesn't boot homebrew!!!!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by pinoy123, Jul 9, 2009.

Jul 9, 2009
  1. pinoy123
    OP

    Newcomer pinoy123 Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Philippines
    I'm trying to use DSO to boot SSBR on my dstt and it shows white screens. It does this with all homebrew! DSO Loads fine and everything seems to work but the homebrew launcher!

    I'm using a
    dstt
    ds lite
    and a sandisk class 4 8 gb micro sdhc card!


    HELP!!!! [​IMG]
     
  2. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    have you tried launching SSBR through DSTT menu?

    If that doesnt work, find the unofficial ttdldi.dat and put it on your card. Then DSOrganize should work properly, and launch homebrew.

    It's found here: http://gbatemp.net/index.php?download=5157

    Just stick it at the root of your card, beside the folder ttmenu and the file ttmenu.dat
     
  3. James_Wulfe

    Member James_Wulfe GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    116
    Location:
    Kansas City
    Country:
    United States
    Why are you even using an out of date unstable homebrew to load from anyways, seriously even on my R4 i have barely even got it to ever run homebrew, i honestly suggest using something else that isn't 2 years dead and dropped and way more stable.
     
  4. GenesisX

    Member GenesisX GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    395
    Location:
    a vagina :)
    Country:
    United States
    DSOrganize doesnt launch every homebrew
     
  5. amchacon

    Newcomer amchacon Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    5
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    Hello, I had this problem.

    Do you use micro shdc?. These micro have problems with ds organize. You should test in micro de 1 giga of 2 gigas...

    PD: I am spanish, sorry for my lenguaje...
     
  6. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    The Chism Loader was never fixed I think.

    And why would you even wan't to do that when the TTDS has near PERFECT homebrew comaptibility.
     
  7. pinoy123
    OP

    Newcomer pinoy123 Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Philippines
    but it can't play SSBR without DSO
     
  8. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    did you try what i said? get the unofficial TTDLDI.dat i linked to above and put it on your cart, then you'll be able to launch DSO properly so it will be able to launch homebrew.
     
  9. pinoy123
    OP

    Newcomer pinoy123 Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Philippines
    I'm using moonshell 2 as my default browser so where do I put this ttdldi thing??????
     
  10. pinoy123
    OP

    Newcomer pinoy123 Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Philippines
    I DLDI patched DSO put that ttdldi thing in the root and now DSO doesn't have that startup tune, and when I launch a homebrew it says I have to DLDI patch it or leave something in the resources folder???? [​IMG]
     
  11. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    you need to use the DSTT menu or YSMenu to boot DSO, with ttdldi.dat in the correct place (root for DSTT menu, in YSMenu folder for YSMenu I think). Do you use the YSMenu loader for Moonshell 2? If so, put the ttdldi.dat file in the YSMenu folder, replacing the one in there, and then booting DSO from Moonshell 2 will work right.
     
  12. Sarvesh50

    Member Sarvesh50 Aye!

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    915
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    last ssb doesnt work on dstt
     
  13. pinoy123
    OP

    Newcomer pinoy123 Advanced Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    57
    Country:
    Philippines
    it works...ty [​IMG]
     
  14. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    no problem. happy to help [​IMG]
     

Share This Page