Hacking DSi + Update + Flashcard - Which will work

CannonFoddr

Regular GBATemp Lurker
Member
Joined
Sep 23, 2006
Messages
4,134
Trophies
0
Age
53
Location
Sitting by computer
Website
www.youtube.com
XP
1,061
Country
Seems like there's a few threads in seperate forums asking 'does xxxx flashcard work on DSi after the update', So I've started this thread

All that's wanted here is the following info:-

Country / Flashcard used [Firmware ver] / DSi Firmware version before update [did flashcard work (Yes/No)] / DSi Firmware version after update [does it still work (Yes/No)]

Please do not add any 'I've got a problem' or 'how do I...' requests - this is purely a list for reference

Update:
I'm gathering all results [so far] into this one post so that they are all together. Any missing/unknown info will be replaced with {???}
Those who have already added info but missed out some details - can you please edit your post to include it & I'll update this post as-&-when

Results so far:-
England, Acekard 2i [AKAIO 1.4.1], 1.2E - Yes, 1.3E - Yes
England, DSTTi [YSMenu 2009/3/21], 1.2E - Yes, 1.3E - Yes
Europe, Acekard 2i [???], 1.2E - Yes, 1.3E - Yes
USA, Acekard 2i [AKAIO 1.4.1], 1.2U - Yes, 1.3U - Yes
USA, Acekard 2i [???], 1.2U - Yes, 1.3U - Yes
???, DSTTi [v1.17], ???, 1.3U - Yes
???, R4i [V1.04b], ???, 1.3E - Yes
USA, DSTTi [v1.17], ???, 1.3U - Yes
Scotland, DSTTi [Official v1.17], ???, 1.3E - Yes
Netherlands, DSTTi [1.17], 1.2E/1.3E - not tested, 1.4E - NO
???, R4i [v1.09b], 1.3 - Yes, 1.4 - NO



PLEASE NOTE:
AS OF 7/8/09 CURRENTLY ALL FLASHCARDS ARE BLOCKED WHEN YOU UPDATE TO
DSi FIRMWARE VERSION 1.4x REGARDLESS OF BEING 'U' / 'E'or 'J'
IT IS RECOMMENDED THAT YOU DON'T UPDATE UNTIL A FIX FOR YOUR CARD APPEARS
 

erik419

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Apr 1, 2009
Messages
59
Trophies
0
Age
31
Location
ohio
XP
27
Country
United States
Getting my dsi soon ill update, and the acekard is in the fedex truck on the way today.

But i seen reports already that it works when updated.
 

JPdensetsu

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 2, 2008
Messages
2,204
Trophies
0
Location
Taipei
Website
youtube.com
XP
438
Country
Taiwan
Country: Europe / Flashcard used: Acekard2i / DSi Firmware before update: 1.2E (did flashcard work) (Yes/No) / DSi version after update: 1.3E [does it still work (Yes/No)]
 

CJLopez

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 30, 2008
Messages
81
Trophies
0
XP
225
Country
Mexico
Were can i buy an Acekard 2i?

I'm planning on getting a DSi this week and well, i'm into Wii homebrew and i'd like to enter the DSi homebrew also but on the home page there is no were to buy one, only says its already on sale
 

CannonFoddr

Regular GBATemp Lurker
Member
Joined
Sep 23, 2006
Messages
4,134
Trophies
0
Age
53
Location
Sitting by computer
Website
www.youtube.com
XP
1,061
Country
QUOTE said:
I have 1.3U and my flashcart comes tomorrow, I'll give my results unless someone does it first.

Getting my dsi soon ill update, and the acekard is in the fedex truck on the way today.
But i seen reports already that it works when updated.


Were can i buy an Acekard 2i?
I'm planning on getting a DSi this week and well, i'm into Wii homebrew and i'd like to enter the DSi homebrew also but on the home page there is no were to buy one, only says its already on sale


got mine on realhotstuff totaled to 51.01 with shipping but worth it got 2 gig SD too
lecture.gif
Oh come on Lads - what part of "Please do not add any 'I've got a problem' or 'how do I...' requests - this is purely a list for reference" don't you understand
laugh.gif

All I wanted in this thread was a list like :-

England / Acekard 2i [AKAIO 1.4.1] / Unknown (1.2E ?) - Yes / 1.3E - Yes
England / DSTTi [YSMenu 2009/3/21] / Unknown (1.2E ?) - Yes / 1.3E - Yes
Europe / Acekard2i / 1.2E - Yes / 1.3E - Yes (by the way - is 'Europe' a country ??
rofl2.gif
)
USA / Acekard 2i [AKAIO 1.4.1] / 1.2U - Yes / 1.3U - Yes
etc...etc...

So that anyone with a query can be pointed here & they can see for themselves
 

neojust

Member
Newcomer
Joined
Mar 19, 2009
Messages
8
Trophies
0
XP
6
Country
CJLopez said:
Were can i buy an Acekard 2i?

I'm planning on getting a DSi this week and well, i'm into Wii homebrew and i'd like to enter the DSi homebrew also but on the home page there is no were to buy one, only says its already on sale

You can get DSi cards from here, they also have other flash cards for DSi.
 

mr_1306

Member
Newcomer
Joined
Apr 10, 2009
Messages
9
Trophies
0
XP
49
Country
Gambia, The
can u give a link about this news?
i'm afraid of wasting money for something that doesn't work... no offense, just want to get sure.
smile.gif


so as long it's EU it doesn't matter whether it's french or germany or Spain or other EU contry?
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    I'm sorry lord kenethk.
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Forgive me.
  • kenenthk @ kenenthk:
    You have been forgiven
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Thank you.
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    School sure is fun. I have to fill out a chart with median income for certain fields of study.
  • Swagboi308 tempBOT:
    Swagboi308 has joined the room.
  • ILeo @ ILeo:
    so im in multiman game section and refreshed and cant see the games off the usb help?
  • ILeo @ ILeo:
    nvm i had to change the usb folders name to "GAMES"
  • torpedo_XL tempBOT:
    torpedo_XL has left the room.
  • dragonmaster @ dragonmaster:
    16 years over the gbatemp i am starting to feel ancient one :P
    +1
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    You've been here since before I was born.
  • kenenthk @ kenenthk:
    16 years and only 500 posts
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Might've been an eof shitposter.
  • hallo23 @ hallo23:
    R A T I O
  • ILeo @ ILeo:
    how do i show my games on the xmb? do i need webman mod?
  • ILeo @ ILeo:
    how to display games from multiman
    on the xmb?
  • kenenthk @ kenenthk:
    These are thing you should probably
    asking in the PS3 section on the forums
  • ILeo @ ILeo:
    yea youre right sorry
  • Sonic Angel Knight @ Sonic Angel Knight:
    We don't get new emotes with the updates forum?
  • Sonic Angel Knight @ Sonic Angel Knight:
    Where is my food emotes. :blink:
  • kenenthk @ kenenthk:
    Eat more veggies 🍆
    DJPlace @ DJPlace: :gun::bortz: