DSi - Snes?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by TUmantu, Apr 26, 2009.

Apr 26, 2009

DSi - Snes? by TUmantu at 2:38 PM (2,400 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. TUmantu
    OP

    Newcomer TUmantu Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    First off if this is a popular question plz don't kill me [​IMG]

    So I got a DSi on launch day and I have Acekard 2i for it. I was just wodnering if there is any way to play SNES games on a DSi emulation? I know DSi doesn't have slot 2 so thats why I'm asking [​IMG]

    If it is could someone please say the name of the emulator too?
     
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    SNEmulDS which can be found here. Use 0.6a.
     
  3. TUmantu
    OP

    Newcomer TUmantu Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States

    ok got it...when I load it up tho where should I place my roms for it to find then play? I put it in same folder as the emulator but on select rom screen nothing comes up!?
     
  4. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Quick note though: The emulation is far from perfect, so don't be surprised if the game you want to play doesn't work properly/at all.
     

Share This Page