DSi - DSTTi

Discussion in 'DSTT' started by Zero38, Feb 28, 2010.

Feb 28, 2010

DSi - DSTTi by Zero38 at 11:33 PM (1,122 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Zero38
    OP

    Newcomer Zero38 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    48
    Country:
    Kuwait
    I download the last official kernel for DSTTi to work on DSi , Then I turned on My DSlite & pressed "TTi4Upgrade" but both screens Got White : (
    ,,
    Anyways , I want My TTi to work For My DSi , It's not working
     
  2. Chaz.

    Member Chaz. GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    314
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Is it showing in the DSi? If it's not showing then it's bricked you will have to buy a new one unless you have a slot 2 cart.
     
  3. Domdel

    Newcomer Domdel Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    23
    Country:
    Canada
    what is a slot 2 ? Is that a type 2, because i have it and got same problem
     
  4. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Slot 1 = NDS Slot
    Slot 2 = GBA Slot
     

Share This Page