DS OS Repeating

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Teh Great Michea, Feb 8, 2009.

Feb 8, 2009

DS OS Repeating by Teh Great Michea at 5:11 AM (1,207 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Teh Great Michea
    OP

    Banned Teh Great Michea Banned

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Stone Mountain GA
    Country:
    United States
    My friend has a ds and lets say its banner bricked.

    Remember when you first turned on a new ds. The setup screen appears right. You enter in your tidbits and viola you get to the ds start menu. But this ds is different. It used to work but It always boots to the setup screen. You take out the battery and it still boots to setup. After it "saves" your settings and turns off it boots to the same setup screen. Get the idea. Its kinda like a banner brick.

    Things i have tried

    Taking out battery
    Holding select+start
    Attempting to boot to r4 menu.

    And im about to open it up and disconnect the motherboard.

    I will post video later.​


    PLEASE HELP
     
  2. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    How old is the DS?
     
  3. Teh Great Michea
    OP

    Banned Teh Great Michea Banned

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Stone Mountain GA
    Country:
    United States
    Dont know, its a dsphat, as i said i cant get any system information. Also

    Are you BLimp117 from youtube, you helped me unbrick my Action Replay

    and also are you Brian from Nintendo-Play
     
  4. Teh Great Michea
    OP

    Banned Teh Great Michea Banned

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Stone Mountain GA
    Country:
    United States
    Did anyone else have this problem?

    I cant fix it!
     
  5. Skyline969

    Member Skyline969 MENUdo Afficionado

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    2,206
    Location:
    Saskatchewan
    Country:
    Canada
    To me, it sounds like an internal battery (not the battery pack) has died. My advice would be to replace it yourself or to call in to Nintendo and see if they will repair it.
     
  6. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States

    o_o;

    Why yes, I'm Blimp117, AND I'm "Br1an" from Nintendo-Play.

    How'd you know? XD
     
  7. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    The DSPhat and DSLite don't have an internal battery other than the big one that you can take out...

    The battery itself needs replaced. DealExtreme is your best bet...
     
  8. Teh Great Michea
    OP

    Banned Teh Great Michea Banned

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Stone Mountain GA
    Country:
    United States
    i have already switched my good ds battery in his ds. My ds works with his battery, his doesnt. just keeps going to setup.

    This is Micheal145,541 w/e you little racist. (jk) lets put that behind us Br1an
     
  9. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Ohhhh fuck.


    Just a warning, don't be like you were to me on NP.

    Because I was here wayyyy longer than you.

    And I don't want you screwing with me and making me quit this forum.

    Ugh, this just ruined my night.
     
  10. Teh Great Michea
    OP

    Banned Teh Great Michea Banned

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Stone Mountain GA
    Country:
    United States
    Lets put that behind US. lol your stupid if you quit gbatemp. Its an awsome community. Better than np.

    Have any ideas for my problem though.
     
  11. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    You say you want to put the past behind us, but yet you still call me "a racist"?

    Hm.

    But sounds like you got a faulty DS and/or battery.

    Try a new battery?
     
  12. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    Should be a battery problem. You get the same problem if your battery is replaced.

    Also guys, no need to chat about disputes on other forums etc, any such posts will be moderated from now on. Thanks!
     

Share This Page