DS Libris Not Working

Discussion in 'Acekard' started by Zwnd, Aug 18, 2010.

Aug 18, 2010

DS Libris Not Working by Zwnd at 7:50 PM (894 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Zwnd
    OP

    Newcomer Zwnd Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    14
    Location:
    Canada, Ontario
    Country:
    United States
    hi, i was using ds libris before on akaio 1.4 but when i updated to 1.7 the program does not come up as a icon.
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,074
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    It's working fine for me with AKAIO 1.7.1. Have you tried downloading a fresh copy of DSLibris?
     
  3. GolenSun550

    Member GolenSun550 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    196
    Location:
    far away from you
    Country:
    United States
    Yep , it works fine for me too.
     

Share This Page