dolphin .wbfs

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Skixy, Mar 9, 2012.

Mar 9, 2012

dolphin .wbfs by Skixy at 9:19 AM (4,108 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Skixy
    OP

    Member Skixy Fight me.

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    2,329
    Location:
    Away from you.
    Country:
    United States
    idk if this is the write place to post this but,can dolphin support .wbfs files cuz thats the only type of file of the usa pokepark 2 game online.I wanna play it badly.Or is there a ntsc file for the game for free(no serveys)?y doesnt dolphin support this type of file?thanks
     
  2. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
  3. Fyrus

    Member Fyrus Artilleur Carmin

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    766
    Location:
    Marseille - France
    Country:
    France
    You could also change back the .wbfs into an .iso with a Backup Manager ?
     
  4. DonnyKD

    Member DonnyKD GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    351
    Country:
    United States
    This. I tried, only .iso and .gcm files are read with Dolphin.
     
  5. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    if youre using linux or osx, you can mount the game game using wfuse and it will show up as a virtual iso that dolphin can read.
     
  6. Skixy
    OP

    Member Skixy Fight me.

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    2,329
    Location:
    Away from you.
    Country:
    United States
    ok how about this:Failed to load DSP ROM: ./User/GC/dsp_rom.bin"

    "This file is required to use DSP LLE."
    "It is not included with dolphin as it contains copyrighted data."
    "DSPSpy to dump the file from your physical console."
    "You may use the DSP HLE engine which does not require ROM dumps."
    "(Chose it from the "Audio" tab on the configuration dialog)"

    how can i fix this?it was working yesterday,but i dont know what happened,i get that^^ when i click on an iso
     
  7. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    is the file there?
     
  8. Skixy
    OP

    Member Skixy Fight me.

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    2,329
    Location:
    Away from you.
    Country:
    United States
    yeah its there
     
  9. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,535
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    I use lle dsp too, and it still works fine here, please check again if its there and correct. If not you can think about re-dumping.
     

Share This Page