Doctor Who : Evacuation Earth

Discussion in 'Acekard' started by funderwood, Nov 29, 2010.

Nov 29, 2010
  1. funderwood
    OP

    Newcomer funderwood Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Doctor Who : Evacuation Earth just goes to a white screen with and without AAP turned on any one else have this trouble?
     
  2. jonthevillaboy

    Newcomer jonthevillaboy Newbie

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    Yes mate, I've got the same problem. Have 1.8.1 installed and AP set to enabled and still get a white screen
     
  3. mumagain

    Newcomer mumagain Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Is there a solution yet? I have one angry 8 yr old constantly waving his DSi at me.
     
  4. mrhotdoguk

    Newcomer mrhotdoguk Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United Kingdom
    I have the same issue on a DS Lite!
     
  5. Hotness1

    Newcomer Hotness1 Advanced Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    54
    Location:
    Flowida
    Country:
    United States
    Does the AAP on Akaio actually work on most games though?
     
  6. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    870
    Country:
    United States
    Has ak2 stopped being supported now ?
     
  7. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Ye...No....Maybe...I don't know...Can you repeat that question?
     
  8. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    "........yer not the boss of me now, yer not the boss of me now,
    life is unfair."

    from what ive heard around town, Dr who works on the latest beta, so rest assured it should run on the next release....if there even is a next release o.O
     

Share This Page