Dirt2

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by THFC, Dec 21, 2009.

Dec 21, 2009

Dirt2 by THFC at 5:36 AM (661 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. THFC
    OP

    Newcomer THFC Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Friend has a software modded wii for back up dvd's not usb - modded a year ago by a third party

    He's just got dirt 2 - original and it won't load

    Anyway round this, he presumed all original games would work
     
  2. jstevenson72

    Newcomer jstevenson72 Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    77
    Location:
    61240
    Country:
    United States
    Does he have PreLoader installed? If so, have him disable any startup hacks and try again.

    (I just learned of this on another post...)

    -- Jake
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    yeah, sometimes its a hack preventing it to work

    but it can also be a missing IOS
    Try running it through GeckoOs 1.9.3
     

Share This Page