Did I use cIOScorp?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tylerzentz, Jan 12, 2010.

Jan 12, 2010

Did I use cIOScorp? by tylerzentz at 7:02 PM (889 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    I can't remember if I used cIOScorp when I softmodded my Wii. Yeah, I'm an idiot. Is there any way to check whether I used it or not?
     
  2. User423

    Member User423 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    330
    Country:
    Antarctica
    Put a burned Game in the Wii and check if it loads trought Disc-Channel.
     
  3. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    Hackmii installer log or Use SignCheck, You really should remember if you installed something like that though.lol
     
  4. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    +1

    sometimes the most obvious solutions are the hardest ones to think of, lol
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    better use signCheck

    a burned game may fail, even with cIOSCORP
     
  6. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    just use dop-ios and look at the version numbers of your IOS's if most of them are v65535 then you have it installed
     

Share This Page