Datel battery tool problems part 2

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Odanhammer, Dec 17, 2008.

Dec 17, 2008
  1. Odanhammer
    OP

    Newcomer Odanhammer Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    Got another tool , works fine , however when i plug the tool in , the light goes green , my memory card works fine with the pandora stuff.
    But i don't get a menu , just a blank screen , when i try pushing any buttons , i get nothing , no flashing lights or anything.
    Any help would be apprecaited
     
  2. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    how are you making the magic memory stick??

    best way is to do it though the usb cable using something like PANDORA DELUXE 2.7 or later [​IMG]

    it could also be an incompatible memory stick .. what size mem stick are you using?


    2gb or 1gb are best ..4gb or higher can be problematic!
     
  3. Odanhammer
    OP

    Newcomer Odanhammer Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    its a 1 gig memory stick , i'm using total newbie installer.
    Gonna try that pandora deluxe right now.
     
  4. Valgreen

    Member Valgreen GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    297
    Country:
    Canada
    gah, why did you by the datel battery, such a scam as it is just a pandora battery you can create yourself...
     
  5. Odanhammer
    OP

    Newcomer Odanhammer Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    datel battery cost 20 bucks , new or used battery 20 bucks.
    At least around my area anyways.
    The new used battery would require me to do something that might break the battery , i've been known to do that.
    Why do you think i'm asking why i can't load up CFW lol.
     
  6. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    As above use the PANDORA DELUXE 2.7 or later to make your stick [​IMG]
     
  7. Odanhammer
    OP

    Newcomer Odanhammer Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    Topic can be locked after this , but if anyone stumbles upon this post sometime later.
    I was using totalnewbieinstaller on windows Vista, just remember to right click the start.exe and run as admin.
    Should work if you do that.
    What i was doing wrong anyways.
     

Share This Page