dark corp

Discussion in 'Wii - Hacking' started by chicken11, Apr 7, 2010.

Apr 7, 2010

dark corp by chicken11 at 4:18 PM (2,395 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. chicken11
    OP

    Member chicken11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    staffordshire
    Country:
    United Kingdom
    my wii is 4.1e , cioscorps 3.6 and cios 38 rev 19, everything working great except rugby league 3,i can omly get demo,i tried to uninstall cioscorps but i get ret - 1029 error 5 times while installing, this has removed some of cioscorps but not everything, i then tried to install dark corp lite, it eventually gets to 100 % but get error message ,is it cause of ret 1029, how can i resolve,many thnks,
     
  2. Tux'

    Member Tux' GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    723
    Location:
    The flat lands.
    Country:
    Canada
    You get ret = -1029 because the bsae IOS you have installed with you cIOS on 249, I think it's 38 that's the one for installing wads, you probably have your base IOS as the other, which is 57 I think, so you should try cIOS Rev 17
     
  3. Fear_the_Tubes

    Newcomer Fear_the_Tubes Advanced Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    You need to use a loader for this game if you only have a softmod. I'm running it on cfg loader with cIOS rev19base57.

    It will not allow you to play the full game from the disc channel if using a backup on a softmodded Wii. If the game detects a patched version of ios53 it will only allow you to play the demo.

    Here is a thread about this game: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=214220
     
  4. carlomagno1978

    Newcomer carlomagno1978 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    31
    Country:
    Venezuela
    use MMM then delete 249 then reinstall darkcorp
     

Share This Page