Hacking D2c D2pro or Argon

IIoWoII

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 9, 2007
Messages
21
Trophies
0
XP
36
Country
Netherlands
so what do I have to choose...
I heard there ar problems with the argon, but it's updateable..
I heard D2c is not updateable...
I heard that the D2pro will be better then the argon...
?
 

IIoWoII

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 9, 2007
Messages
21
Trophies
0
XP
36
Country
Netherlands
I heard the d2pro will be a clone of d2ckey..

Better go with argon --> Update function and a good team behind it (infectus)
alrdy thought so
smile.gif
 

Armadillo

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 28, 2003
Messages
4,212
Trophies
2
XP
4,597
Country
United Kingdom
D2Pro is not a clone of D2Ckey. D2Pro is made by D2Ckey team and is pretty much their competitor to argon. The only clone is the D2CPro which is a clone of the D2Ckey.
 

hanzeepanzee

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 31, 2008
Messages
38
Trophies
0
Website
Visit site
XP
25
Country
Netherlands

tjas

The Gbatemp HRManager
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
970
Trophies
0
Age
33
Location
BoZ
XP
311
Country
Netherlands
The dc2pro is a clone of the argon, they day that argon released firmware 1.3 in which they stated that it would be regionfree a few hours lator the d2cpro had the same function. The argon is on the market but the d2cpro is not..
 

IIoWoII

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 9, 2007
Messages
21
Trophies
0
XP
36
Country
Netherlands
D2Pro is not a clone of D2Ckey. D2Pro is made by D2Ckey team and is pretty much their competitor to argon. The only clone is the D2CPro which is a clone of the D2Ckey.


Thats what she said



She?

Que?
Who do you mean by she?

And I mean the d2pro not d2cpro...
click here for d2pro site
So should I wait for the d2pro? or get the Argon?
 

lenselijer

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
1,530
Trophies
1
XP
764
Country
Netherlands
d2ckey works fine with everything, argon still has bugs with gamecube games, d2cpro is a clone of the d2ckey, and d2pro is a whole new chip which is not out yet, so nobody knows how good or bad it is.
 

Frankdj

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 26, 2007
Messages
89
Trophies
0
XP
52
Country
Netherlands
Argon has to prove itself, while the D2Ckey has survived every new protection method from Nintendo without any updates. I have a D2Ckey, and I don't want to change it with an Argon. Even Smash Bros Brawl works on a D2Ckey, what do you want more?
 

tjas

The Gbatemp HRManager
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
970
Trophies
0
Age
33
Location
BoZ
XP
311
Country
Netherlands
Argon has to prove itself, while the D2Ckey has survived every new protection method from Nintendo without any updates. I have a D2Ckey, and I don't want to change it with an Argon. Even Smash Bros Brawl works on a D2Ckey, what do you want more?
I think the argon and its team have already proved itself.. they update a lot and everything is stable now...
 

Redsquirrel

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
622
Trophies
0
XP
297
Country
Smash bros - does it would on Argon? The retail even? I have a new D2C coming tommorrow and want a low count mod chip - i found the argon at good price so was gonna get one..
 
General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/RLHPeh4YtMs