Cydia Problems... D:

Discussion in 'iPhone, iPod & iPad' started by The Viztard, Jan 8, 2011.

  1. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    447
    0
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    Okay, I hope someone can help me here...
    I recently jailbroke a 2g Ipod touch that is on 3.1.3...I got Cydia working and everything. I was able to install Winterboard and SBSettings...but now...whenever I try to load Cydia, it would go to a black screen as if it were going to load...then crashes back to the springboard...any help on getting Cydia working again? I searched up some solutions but I can't seem to d them...

    Any help/comments are appreciated! Thanks! [​IMG]
     
  2. bdr9

    bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    558
    11
    Jul 21, 2008
    United States
    That's strange, my Cydia just started doing the same thing too. Except, instead of going to a black screen, it goes to the normal interface, just blank. No text on it. And then it stays like that forever until I exit it. I don't know if the problem is related to yours, but it seems ironic that both of us lost Cydia around the same time.
     
  3. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    447
    0
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    Hmmm, ic. That's weird...but yea, mine would go a black screen with the black bar at the bottom where the Cydia tabs would be...but then crash real quickly back to the springboard. It crashes real quickly and everything else besides Cydia seems to work fine...but yours stays on a different screen for a rather long time... GAH! ... [​IMG]
     
  4. neokingster

    neokingster Advanced Member

    Newcomer
    81
    0
    Mar 14, 2009
    Strange because my Cydia's fine
     
  5. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    447
    0
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    Aww man...for me...not for you... [​IMG]
    Thanks for letting me know though...
     
  6. Raiser

    Raiser I am mad scientist.

    Member
    1,565
    40
    May 31, 2008
    Canada
    Cydia works for me as well (3GS on 4.1).
    Sounds like a strange problem, all I can suggest is to restore and re-jailbreak. :/

    Good luck!
     
  7. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    447
    0
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    Yeah..that's what I'm aiming at for now...but I wasn't able to backup my shsh stuffs... D:But w/e. Thanks for the input guys. [​IMG] :/