Cyclowiz? NTSC/Jap

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mattwasx, Feb 24, 2007.

Feb 24, 2007

Cyclowiz? NTSC/Jap by mattwasx at 3:36 PM (839 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. mattwasx
    OP

    Newcomer mattwasx Advanced Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    64
    Country:
    Does anyone know if my wii will be able to play jap ntsc games with a cyclowiz modchip. I'm in the process of downloading the naruto game that just came out for wii and I wanna know if anyone has tried a jap game out in a usa wii. Thanks.

    Edit: I think my cyclowiz is v1. Not positive though.
     
  2. corbs132

    Member corbs132 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    853
    Country:
    United States
    nope, just with a wiikey.
     
  3. mattwasx
    OP

    Newcomer mattwasx Advanced Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    64
    Country:
    And you have tested this?
     

Share This Page