cut legs or not?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mercluke, Feb 28, 2008.

Feb 28, 2008

cut legs or not? by mercluke at 1:06 AM (871 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    does anyone know if this dvd drive has cut legs or not, if it does what do i do, i'm kinda n00bie in the wii scene
    [​IMG]
    and please dont refer me to that wii tracker thing cause that said i had d2b when i have dms
     
  2. Defiance

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    Uhh try taking a picture the other way. [​IMG]

    EDIT: Sense your Wii isn't a D2B it probably will not have cut legs.
     
  3. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Its a DMS chip. I don't think those ever have cut legs...

    You're good to go (most likely).

    Good luck!
     
  4. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    what do you mean the OTHER way
     
  5. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Rotate the drive 180 degrees and take another picture [​IMG]
     
  6. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Ah, the legs are cut on the other side of the chip. Same side as the soldering points.
     
  7. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    can you tell from this pic? - or is it too blury (crap camera)
    [​IMG]
     
  8. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Nope, you don't have cut legs.
     
  9. quadomatic

    Member quadomatic GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Yea, you're good to go.
     
  10. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    YES!!.
    im not sure if its true but i heard you need to drill into the pcb or something to mod a cut leg one, not sure if that's true though.

    btw, thnx for the help
     
  11. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    You have to grind in that chip you just took pictures of, the one that says 'GC2-DMS' IF you have cut legs. If you don't than you can proceed with a normal install.

    Also, no problem [​IMG]
     

Share This Page