Crysis is freaking beautiful

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by jumpman17, Nov 29, 2007.

Nov 29, 2007

Crysis is freaking beautiful by jumpman17 at 2:26 PM (4,231 Views / 0 Likes) 46 replies

  1. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    This game is awesome. I can only run between low and medium graphics, can't imagine what it looks like maxed out.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     


  2. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    I probably can't even run it at 800x600 [​IMG]
     
  3. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    Oh my god, i readed that next gen consoles wont have crysis, because it's too heavy graphically for them, now i know why .
     
  4. lookout

    Member lookout GBAtemp Board Room

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    1,619
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    thank to my 8800gt run at High!
     
  5. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    what card are you running it on Jumpman17?
     
  6. Elrinth

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEÅ
    Country:
    Sweden
    too bad neither screenshots are of very high which actually makes the game more beautiful than other already released games.. i'd say those screenshots aren't impressive and i'm not lying.
     
  7. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    found some hi res
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. ben_r_

    Member ben_r_ GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    228
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Man I still havent even had a chance to install it! Looks great though!
     
  9. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
  10. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    You need to play crysis on at least high to fully enjoy the game.

    I played on medium, but upgraded to 8800GT now to play on high, its really worth it [​IMG]
     
  11. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    I must say, those screens are mighty fine. I hopefully can run Crysis when i get my new pc.

    Graphics is not the most important part of a game, Gameplay is very important also.
     
  12. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    I'm on an 8600GT. I wanted to get an 8800 card but I couldn't afford it. I had a $1000 budget to spend on my new computer. An my monitor only goes up to 1680 by 1050 which is just 1 step above what I'm running Crysis at. That last step up on resolution always kills my FPS on most games.
     
  13. dsbomb

    Member dsbomb GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    487
    Location:
    Illinois, USA
    Country:
    United States
    I played it on a 7600GT ($100 back in March) with all medium settings just fine. That's for those of us who don't want to spend $400 on one piece of hardare...

    It is a nice game, by the way.
     
  14. BoneMonkey

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    i love chocking guys
     
  15. Elrinth

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEÅ
    Country:
    Sweden
    graphics > gameplay for this game. cause it's not any different than other fpses. oh yeah, u have different armour boosts, but all they do is mimic what Warcraft 3 mod did for Counter Strike years ago... very fun.
     
  16. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    for 1k you could of bought an 8800GT... Whats the rest of your specs?
     
  17. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    Processor: AMD Athlon 64 X2 5000+ Windsor 2.6GHz Socket AM2

    Video Card: ASUS EN8600GT SILENT/HTDP/256M GeForce 8600GT GDDR3 PCI Express x16 HDCP

    Memory: Transcend JETRAM 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit

    Motherboard: XFX MB-N590ASH9 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD

    DVD Burner: Sony NEC Optiarc 18X DVD±R DVD Burner Black E-IDE/ATAPI

    Harddrive: Western Digital Caviar RE2 WD5000YS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s

    Case: Rosewill R805BS Black/Silver Steel ATX Mid Tower Computer Case 300W connector Power Supply

    Monitor: Acer AL2016WBbd Black 20" 5ms DVI Widescreen LCD
     
  18. Sc4rFac3d

    Member Sc4rFac3d GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jul 30, 2005
    Messages:
    1,629
    Country:
    Netherlands
    I have a 1950 Pro, looks nice indeed. [​IMG] I could play the beta at max settings, fps would be somthing like 15. Haven't tried the full game yet, not really interested though, was kind of a crappy game imo.
     
  19. enigmaindex

    Member enigmaindex the Scarecrow

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    663
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia
    I can play this on max with my dads computer and it is beautiful.

    His specs are like

    Quad Core CPU
    Radeon HD 2900 XT (2x in SLI)
    4 gig ram 1066 mhz
    1000 watt PSU
    direct x10 and Vista ultiamte
    (Dont remember the exact specs)

    It's sex i love Crysis, i'll take some sceens later though.

    On my PC i just get it to run smoothly on low only though.
     
  20. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    What's your dad doing with a quad core? Old people are supposed to still be running Windows 3.1

    EDIT: Holy crap! I'm on the last level? This game is freaking short!
     

Share This Page