1. thebobinc

    thebobinc GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    185
    Country:
    Canada

    nope can get it to work also, tried many rename like in cap to see if it change something , don't work , the option to switch view as well seem to not be there anymore, i'm not gonna make an video until i get those to work , if i find how [​IMG] loll

    not really into compile , i have to give a tried let you know if i find something
     
  2. Hibern

    OP Hibern GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    107
    Country:
    France
    Yes, me.
    Why would it only work here?
    Go to the settings, page 5 (where you can install a game)
    [​IMG]
     
  3. dlxowhd

    dlxowhd GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    382
    Country:
    United States

    that's exactly how mine is set up.
    but when i go to the settings, the theme option is just blank.
    do you need to have more than 1 theme?
    does it work with cios rev12?
     
  4. dancemonkey

    dancemonkey GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    268
    Country:
    Hi,
    Thanks for the update. Tested and I also get the 02 error even with the fix turned on. Launch 3.2e with 13a.
     
  5. BlindDude

    BlindDude GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    357
    Country:
    United States
    you can still have 2 views,, its just not predefined now.. 1 and 2 are exactally the same, so go into adjust coverflow and make a design for view 2.

    Edit) I forgot to thank Hibernatus.. Nice work!

    Would there be any chance of a quick update to fix the 002 error we are having? most people now days are on cios rev 13a to get the newest games to work,, Until 14 comes out.
    Im sure if you go into the usb loader gx IRC channel, they can provide you with some quick info on the matter....

    Thank you again.
     
  6. Benjay

    Benjay Hardstyle Addict
    Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    932
    Country:
    France
    oups !!! i'm really sorry , i thought you were still a student ^^
    But it's the same : your job is much more important [​IMG]

    I'd like to thank you for adding the possibility to change transparency and colors of side covers , it's better this way and makes it compatible with any background [​IMG]

    setting 00 to the end of color for titles does not work , i've tried it the beta1 and i still could see the titles.
    So i used a trick : i set an "empty" font as cffont , and that's ok.

    there's only one thing i find not good : moving data to sd:/wiiflow instead of sd:/apps/wiiflow......
    Because i've spent a whole day trying to make a forwarder , i've asked help , and now i'll have to do it again ^^

    thx for all this good job [​IMG]
    Will test it in a few days when i have free time too (job takes much time........)
     
  7. dsfanatic5

    dsfanatic5 Team ICO Freak
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    762
    Country:
    United States
    Thanks for the great update! Everything seems to work great, and the covers load much faster now. I was afraid this new version might reintroduce the bug I got last time, where it would kick me out to HBC, but everything is perfect.

    To save time downloading the covers and tweaking the graphics again, I tried renaming the old usb-loader folder to wiiflow, but all the images were distorted (snowy). Could've been my old settings were incompatible. Either way, I downloaded everything fresh and manually changed my settings back, and it works like a dream.

    (EDIT)

    I spent a little more time with beta2, and I have a bug. When I make adjustments to the coverflow (camera, angle, etc.), and save to exit back to the loader, it freezes for a moment before it snaps to the new configuration. I can then use my new adjustments, switching between them with buttons 1 and 2. However, when I exit the loader and launch it again, all my settings are gone, and only the default configuration is displayed. I tested it twice, but it just won't save my settings. I went back to beta1 to test, and it works fine in beta1.

    Another thing I noticed tonight were black bars on the sides of my 16:9 (480p) display, and I could've sworn they weren't there in beta1, but when I checked they were. I guess this loader doesn't fully support widescreen, which would explain why my covers are a little skinny. I adjusted the screen size in settings from 640x480 to 630x480 to remedy this. If full widescreen support were to be implemented, then this loader would be perfect. It's already a masterpiece, and thanks for all the hard work Hibern.
     
  8. Pegasos123

    Pegasos123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    is there a way to get the white theme back working? [​IMG]
    because since beta 2 there is the black theme as default ....i dont like it [​IMG]

    but i can already say this is the best loader so far [​IMG]
     
  9. Hibern

    OP Hibern GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    107
    Country:
    France
    Oh, since the coverflow settings are saved in the theme's .ini file, and since there isn't any .ini file by default, it won't save your changes. In my mind this function only was a tool for theme makers (which explains why it is so ugly)
    So i have to add a default theme.ini.
    Has anyone been able to install several themes and switch between them? I find it very strange that nobody seems to get it work. At least try to force it by entering the name of the theme in loader.ini :
    If you have SD:/wiiflow/themes/mytheme.ini
    Code:
    [GENERAL]
    theme=MYTHEME
    dsfanatic5 : you've had a private beta with a different cache format, which is why you had corrupted covers when you copy/pasted it.
    How can i test error 002? Does it depend on what game i launch and on the cIOS version?
     
  10. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    Hi Hibern, thanks for the new beta. 002 fix doesn't work (well if it's WiiPowers fix). It depends on the game and cIOS revision, rev13b does it's own fix so it has to be a rev13a or under if you want to test it.
     
  11. Scoobyscoobydoo

    Scoobyscoobydoo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    155
    Country:
    To test error 002 you can try loading either ghostbusters or india jones or my sims racing. with these games the loader currently gives a green screen and wont load the game.
    I believe you need cios rev13a for these games to work with the 002 fix, the other problem rev13a gives with the loader though is it doesnt sync the wiimotes correctly.
     
  12. Sledge1

    Sledge1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    164
    Country:
    It still should point to sd:/apps/wiiflow
    it's only the data location he's changed (covers etc)
     
  13. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    Madworld and NFSU are both 002 games as well.
     
  14. spayrosam

    spayrosam GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    756
    Country:



    première lettre doit être écrit en minuscules

    first letter must be lowercase
    blue not Blue
     
  15. Meannekes

    Meannekes GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    231
    Country:
    Gambia, The
    that´s false... not every NFSU or madworld is a 002 game...

    i have both and some other games that are 002 games for some people but i have no problems with any game..

    i´m on rev10
     
  16. Benjay

    Benjay Hardstyle Addict
    Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    932
    Country:
    France
    Yes ^^ i just figured it out while reading Hibern previous post again.
    thx.
     
  17. ganons

    ganons GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    2,756
    Country:
    woot i like it that he has a theme selector
    i got black boarders on my tv
     
  18. Benjay

    Benjay Hardstyle Addict
    Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    932
    Country:
    France
    i've them too , it's because 16/9 screen support is not implemented yet [​IMG]

    First code dump for me with the beta2.
    i get a code dump when i clik on quit button (to quit the loader) , after going into settings.

    Some line of text are no more centered in buttons in the settings (like number of pages for example).
    I could just change coordinates of the buttons but it will mess up the design (actually there is the same space between all buttons).

    Some new translations are too long to fit into buttons (in french , "telechargements" for example , or "pochettes manquantes" , in download section , and many others).

    And how to skin the new config section ? cause you didn't provide a new theme.ini and i don't know how you called this section (perhaps config4 but not sure) , and buttons that come with.

    the rest seems to run fine [​IMG]

    nice job.

    PS : i can confirm what spayrosam told : just use lowercase in the theme names , and it will work [​IMG]
     
  19. Pegasos123

    Pegasos123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    i have a request ....maybe it is possible [​IMG]

    i dont like the black theme ...but i like the white one because it is wiiish

    but one thing i really like in the black theme are the buttons!
    but i dont like the ones which are in the white theme [​IMG]

    can somebody please make a white theme with the buttons of the
    black theme?!?! [​IMG]

    i would try it myself but i dont have the picture samples of the
    black theme [​IMG]
     
  20. Scoobyscoobydoo

    Scoobyscoobydoo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    155
    Country:
    Thats correct, madworld are NFSU are not 002b for everyone, madworld works fine in this loader for me.
    The true 002b games at the moment for everyone are Ghostbusters and Indiana Jones and the Staff of Kings.
    Will be great when this loader is fixed by hibern, alot of the other loaders are having the same problem. Seems that only Loader GX is succesful with these games at the moment.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Coverflow,