COD 5 Rom Loading Issues

Discussion in 'DSTT' started by goldcore, Nov 14, 2008.

Nov 14, 2008

COD 5 Rom Loading Issues by goldcore at 2:48 AM (1,546 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. goldcore
    OP

    Newcomer goldcore Member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    OK i hav COD 5 and that blackbox that says rom eroor loading always pops up
    this had happened to me before with Pokemon Platinum but i fixed it by re-formatting my sd card

    now if i try re-formatiing my sd-card then i wont be able to make my Pokemon Platinum game work
    and btw i have 1.16 firmware

    how do i fix this
    -without re-formatting the sd-card
     
  2. X D D X

    Member X D D X GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    825
    Location:
    New Zealand
    Country:
    New Zealand
    You may have a Bad dump, download it from another source and check if it works then. Works fine for me on 1.16.
     
  3. imz

    Member imz GBAtemp's vigilante

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    825
    Location:
    Gotham city
    Country:
    United Kingdom
    nope it's not the ROM dump because I tried two different ROM's of the same game on my DS TT (latest kernel) and got the same error, when I used the ARM 7 patch it worked fine but now I can't connect to wi-fi on the game
     
  4. goldcore
    OP

    Newcomer goldcore Member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I patched it but it gave me an nds file with 61.37mb and when i tried to load and it says cannot detect save file pls reset the system
    what do i do wit dat?
     
  5. Hehe Moo

    Member Hehe Moo Moo?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,137
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Reformat your microSD card.
     
  6. goldcore
    OP

    Newcomer goldcore Member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    didint you read my main message
     
  7. Mikef

    Newcomer Mikef Advanced Member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    If the file is called COD 5.nds then you need to remove the space, the dstt firmware has a saving bug with short filenames and spaces.
     

Share This Page