Hacking Cloud icon problem pls help i tried everything didnt fixed

Zumoly

GBATemp Analyst
Member
Joined
Apr 27, 2018
Messages
1,824
Trophies
0
Location
Yorosso
XP
3,190
Country
Mali
Hi OP.
Please give more details.
The cloud means it is not on your sd card anymore or that you archived it or you only installed an update for the game.
At any rate you should be able to remove it from the data management section.
 
  • Like
Reactions: NoNAND

NoNAND

Give me back my legions!
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
2,274
Trophies
1
Location
Somewhere
XP
5,075
Country
Albania
Well..could you provide us with elaborate information regarding your current switch hacking problems that you're facing.
Likewise could you provide us with more details please?
What happened that lead to this.
Were you installing games to your switch when this happened.
Is your SD card formatted to exFAT or FAT 32 perhaps?
Cloud icon can appear due to a myraid of problems, to name a few: corrupted data, signature patches are missing, SD card got corrupted, bad dumps of NSPs/XCIs etc
If you're using atmosphere by any chance then get the signature from here here
Format your SD card with guiformat to FAT32+32K cluster size to prevent further DATA corruption that could result thereof.
GUIformat - get it from the link below
https://gbatemp.net/download/gui-format.33869/

Make sure to backup everything beforehand! Otherwise you'll lose all of your data.
For installing NSPs I'd recommend you Goldleaf
Make sure to place the NRO in SD:/switch/
 
Last edited by NoNAND,

legendheaven

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 31, 2015
Messages
208
Trophies
0
XP
1,185
Country
United States
Well..could you provide us with elaborate information regarding your current switch hacking problems that you're facing.
Likewise could you provide us with more details please?
What happened that lead to this.
Were you installing games to your switch when this happened.
Is your SD card formatted to exFAT or FAT 32 perhaps?
Cloud icon can appear due to a myraid of problems, to name a few: corrupted data, signature patches are missing, SD card got corrupted, bad dumps of NSPs/XCIs etc
If you're using atmosphere by any chance then get the signature from here here
Format your SD card with guiformat to FAT32+32K cluster size to prevent further DATA corruption that could result thereof.
GUIformat - get it from the link below
https://gbatemp.net/download/gui-format.33869/

Make sure to backup everything beforehand! Otherwise you'll lose all of your data.
For installing NSPs I'd recommend you Goldleaf
Make sure to place the NRO in SD:/switch/
fat32 and i played yesterday mario odyssey and now game says "The software data is not downloaded now." I have cfw. And all the games give this error.

--------------------- MERGED ---------------------------

Well..could you provide us with elaborate information regarding your current switch hacking problems that you're facing.
Likewise could you provide us with more details please?
What happened that lead to this.
Were you installing games to your switch when this happened.
Is your SD card formatted to exFAT or FAT 32 perhaps?
Cloud icon can appear due to a myraid of problems, to name a few: corrupted data, signature patches are missing, SD card got corrupted, bad dumps of NSPs/XCIs etc
If you're using atmosphere by any chance then get the signature from here here
Format your SD card with guiformat to FAT32+32K cluster size to prevent further DATA corruption that could result thereof.
GUIformat - get it from the link below
https://gbatemp.net/download/gui-format.33869/

Make sure to backup everything beforehand! Otherwise you'll lose all of your data.
For installing NSPs I'd recommend you Goldleaf
Make sure to place the NRO in SD:/switch/

--------------------- MERGED ---------------------------

Well..could you provide us with elaborate information regarding your current switch hacking problems that you're facing.
Likewise could you provide us with more details please?
What happened that lead to this.
Were you installing games to your switch when this happened.
Is your SD card formatted to exFAT or FAT 32 perhaps?
Cloud icon can appear due to a myraid of problems, to name a few: corrupted data, signature patches are missing, SD card got corrupted, bad dumps of NSPs/XCIs etc
If you're using atmosphere by any chance then get the signature from here here
Format your SD card with guiformat to FAT32+32K cluster size to prevent further DATA corruption that could result thereof.
GUIformat - get it from the link below
https://gbatemp.net/download/gui-format.33869/

Make sure to backup everything beforehand! Otherwise you'll lose all of your data.
For installing NSPs I'd recommend you Goldleaf
Make sure to place the NRO in SD:/switch/
i see cloud icon and i entered tinfoil but shows only games ticket i didn't understand :( In the installed menu i didn't see anything but my MicroSD card 64 GB and says 23.9 GB free space so my games in there.
 

Attachments

  • 67224001_10219634573523389_4698636231175569408_n.jpg
    67224001_10219634573523389_4698636231175569408_n.jpg
    89.5 KB · Views: 176
  • Like
Reactions: NoNAND

NoNAND

Give me back my legions!
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
2,274
Trophies
1
Location
Somewhere
XP
5,075
Country
Albania
Back up everything you currently have placed on your SD card to a safe location on your PC
Format your SD card with guiformat(do a full format not a quick one)
Get the latest release of atmosphere with It's signature patches and copy them over to your SD card.
It would be best to use atmosphere without the additional kosmos bundle.
If the problem still persists let us know.
 

legendheaven

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 31, 2015
Messages
208
Trophies
0
XP
1,185
Country
United States
Back up everything you currently have placed on your SD card to a safe location on your PC
Format your SD card with guiformat(do a full format not a quick one)
Get the latest release of atmosphere with It's signature patches and copy them over to your SD card.
It would be best to use atmosphere without the additional kosmos bundle.
If the problem still persists let us know.
Where can i find without kosmos?
 

NoNAND

Give me back my legions!
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
2,274
Trophies
1
Location
Somewhere
XP
5,075
Country
Albania
Well that's...odd.
Close it as in put your switch in sleep mode?
Consider running a full test with H2testw on write+verify.
By the looks of it seems to me you might have a fake SD card.
 
  • Like
Reactions: Mythical

legendheaven

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 31, 2015
Messages
208
Trophies
0
XP
1,185
Country
United States
Back up everything you currently have placed on your SD card to a safe location on your PC
Format your SD card with guiformat(do a full format not a quick one)
Get the latest release of atmosphere with It's signature patches and copy them over to your SD card.
It would be best to use atmosphere without the additional kosmos bundle.
If the problem still persists let us know.
Am I need any other files? Is only atmosphere enough?

--------------------- MERGED ---------------------------

Well..could you provide us with elaborate information regarding your current switch hacking problems that you're facing.
Likewise could you provide us with more details please?
What happened that lead to this.
Were you installing games to your switch when this happened.
Is your SD card formatted to exFAT or FAT 32 perhaps?
Cloud icon can appear due to a myraid of problems, to name a few: corrupted data, signature patches are missing, SD card got corrupted, bad dumps of NSPs/XCIs etc
If you're using atmosphere by any chance then get the signature from here here
Format your SD card with guiformat to FAT32+32K cluster size to prevent further DATA corruption that could result thereof.
GUIformat - get it from the link below
https://gbatemp.net/download/gui-format.33869/

Make sure to backup everything beforehand! Otherwise you'll lose all of your data.
For installing NSPs I'd recommend you Goldleaf
Make sure to place the NRO in SD:/switch/
M8 I do format and now device in rcm mode but it says no payloads or modules found ( I used only atmosphere 0.9.2)
 
  • Like
Reactions: NoNAND

legendheaven

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 31, 2015
Messages
208
Trophies
0
XP
1,185
Country
United States
Jesus flipping christ, did you really need to post three different threads in the same day about the same exact issue? We have a Noobs Paradise just for people like you so you do not clutter the thread with nonsense.
Yeah let it run all the way
Now its says
Warning: Only 60859 of 60875 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 38.9 MByte/s
Reading speed: 80.9 MByte/s
H2testw v1.4
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
19,056
Trophies
2
Age
29
Location
New York City
XP
13,525
Country
United States
Now its says
Warning: Only 60859 of 60875 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 38.9 MByte/s
Reading speed: 80.9 MByte/s
H2testw v1.4
Don't quote me until you report to the mods and delete at least 2 of the threads you made today.
 

legendheaven

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 31, 2015
Messages
208
Trophies
0
XP
1,185
Country
United States
Well that's...odd.
Close it as in put your switch in sleep mode?
Consider running a full test with H2testw on write+verify.
By the looks of it seems to me you might have a fake SD card.
M8 I solved the problem tnx for the everything :) I'm using now goldleaf. Tinfoil is the problem
 
  • Like
Reactions: NoNAND

NoNAND

Give me back my legions!
Member
Joined
Aug 22, 2015
Messages
2,274
Trophies
1
Location
Somewhere
XP
5,075
Country
Albania
M8 I solved the problem tnx for the everything :) I'm using now goldleaf. Tinfoil is the problem
I'm happy to hear that.
I have foretold you that Gold leaf is arguably the best NSP installer out there.
Make sure not to let the same happen again and that you don't use fake SD cards.
Take care.
 
  • Like
Reactions: legendheaven

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    Lets advertise a Trump version.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    "Get rich or die trying"
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Trump really is a good business man he figured out how to get 50% off at the ear doctor
  • Veho @ Veho:
    Also a discount on his next hair stylist appointment. Because he won't have to... take it off the ear.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Can't blame the barberer if he slips
  • Veho @ Veho:
    While shaving him.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Bidens gonna have to get shot in the dick or something to top this one
  • Veho @ Veho:
    Yeah but then Trump will simply have to outdo him because he can't stand anyone else looking better.
  • Veho @ Veho:
    "Mister former president, Joe Biden got shot in the chest." "SHOOT ME IN THE HEAD RIGHT NOW"
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Biden got shot in the dick? we'll I'll just have to have my penis removed and win over the transgenders
  • Veho @ Veho:
    Sir, Caitlyn Jenner has bigger tits than you.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Get my doctor on the phone now
  • Veho @ Veho:
    The venereal disease one or the proctologist?
  • Veho @ Veho:
    If Trump had a plastic surgeon he wouldn't look that horrible.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Gynecologist
  • Veho @ Veho:
    Because he's a massive pussy. Gotcha.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Sp released by customs may arrive by Friday
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Knowing Trump he'd want to look like his daughter
  • Veho @ Veho:
    "Would you fuck me? I'd fuck me."
    Veho @ Veho: "Would you fuck me? I'd fuck me."