Homebrew WIP CDNSP-GUI

Type_O_Dev

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 12, 2017
Messages
648
Trophies
0
Age
40
XP
1,188
Country
United States
CDNSP-GUI
This assumes you have CDNSP with working python script


Requirments
  • .Net 4.5 Framework
  • CDNSP with next script
  • you will need to edit update_gamelist.bat
CDNSP-_GUI2.png

You will need to add titlekeys url to update_titlekeys.bat

Code:
@echo off
echo Put this file to the CDSNP folder!
echo.
echo Updating TitleKeys Database...
echo.
powershell.exe -Command "Invoke-WebRequest -OutFile titlekeys.txt -Uri 'http://urlgoeshere'"
echo Success!
@echo off
make sure you leave the commas, only edit http:/urlgoeshere

CDNSP-_GUI2.png




[/SPOILER]
Things I plan on adding:
  • Add batch support


Make sure you select game then dlc you want before downloading dlc, this has nothing to do with gui it is a CDNSP thing.
The last gui i uploaded is a update just drag files into working folder...
This will now update games and dlc lists



Enjoy!

Download
 
Last edited by Type_O_Dev,

jakkal

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 27, 2018
Messages
2,293
Trophies
1
Age
41
XP
3,764
Country
United States
how do we know if its downloading or not
what version of dot net framework do i need to install to run this?
 

Type_O_Dev

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 12, 2017
Messages
648
Trophies
0
Age
40
XP
1,188
Country
United States
how to use this?
You need CDNSP folder in your root drive "C:\CDNSP\" and python installed

--------------------- MERGED ---------------------------

how do we know if its downloading or not
what version of dot net framework do i need to install to run this?
You will know it will open up command prompt and download as if you were doing if from their
 
  • Like
Reactions: KiiWii

YngwieMalmsteen

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jun 18, 2018
Messages
64
Trophies
0
Age
22
XP
364
Country
United States
You need CDNSP folder in your root drive "C:\CDNSP\" and python installed

--------------------- MERGED ---------------------------


You will know it will open up command prompt and download as if you were doing if from their
So i only put your program CDNSPGUI in the CDNSP folder and it will work?
 
  • Like
Reactions: Type_O_Dev

Omno

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 2, 2016
Messages
78
Trophies
0
Age
35
XP
360
Country
If possible you could make the version be a drop down box with other selections ie 65536 and increments of it
 

Type_O_Dev

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 12, 2017
Messages
648
Trophies
0
Age
40
XP
1,188
Country
United States
If possible you could make the version be a drop down box with other selections ie 65536 and increments of it
this has been implemented
still not working for me - program is on c drive and gui is on desktop.
i updated it, just add cdnsp-gui.exe in cdnsp folder
 
Last edited by Type_O_Dev,

Ty_

Well-Known Member
Member
Joined
May 22, 2018
Messages
397
Trophies
0
Age
41
XP
1,158
Country
United Kingdom
CDNSP-GUI
This assumes you have CDNSP with working python script


Requirments

  • .Net 4.5 Framework
  • CDNSP
CDNSP-_GUI.png



  1. Enter TitleID
  2. Select update version
  3. Enter TicketID
you will have to look up tickeids (we can not provide them here) Google is you friend​
Hit Download

Download base with dlc
  1. Follow above
  2. Enter dlcID
  3. Select dlc version
Hit Download with DLC​
Things I plan on adding:
  • Add batch support


Just copy into your CDNSP folder
Latest Release
Source:
Gitbub
Dont mind my crap coding as I suck at programing

Niiice. So far I've been using a notepad list of commands to copy paste into CMD, this looks great
 
  • Like
Reactions: Type_O_Dev

asper

Well-Known Member
Member
Joined
May 14, 2010
Messages
922
Trophies
0
XP
1,553
Country
United States
Great tool ! Can you add -r option at the end of the command to pack the .nca into .nsp file please ? If you put -r before the -g option it will not pack the .nca into .nsp

Nevermind... it works...
 
Last edited by asper,
  • Like
Reactions: Type_O_Dev

Nemean

Well-Known Member
Newcomer
Joined
May 16, 2018
Messages
76
Trophies
0
Age
31
XP
163
Country
United Kingdom
This is not working for me and not sure what i am doing wrong i have it set up and from command prompt i can get it to download fine. When i use this a black screen flashes up which i assume is command prompt then disappears and then i get a message on screen with the command which should be sent to command prompt i press ok and nothing happens. Any suggestions?
 

Type_O_Dev

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Dec 12, 2017
Messages
648
Trophies
0
Age
40
XP
1,188
Country
United States
This is not working for me and not sure what i am doing wrong i have it set up and from command prompt i can get it to download fine. When i use this a black screen flashes up which i assume is command prompt then disappears and then i get a message on screen with the command which should be sent to command prompt i press ok and nothing happens. Any suggestions?
copy the gui into you cdnp folder and run
 
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: @HarvHouHacker he was acting hella dumb saying crap like he was getting banged in porn and...