Can't Play GBA games on my M3

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by KendiKong, Dec 30, 2007.

Dec 30, 2007

Can't Play GBA games on my M3 by KendiKong at 4:45 AM (2,674 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. KendiKong
    OP

    Newcomer KendiKong Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    Can I even play GBA games on my SP using the M3 Lite(with GBA shell) ?

    When I turn it on, the "game" button is not there. I have the latest firmware.
     
  2. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Is it an M3 Perfect, or an M3 Pro?
     
  3. KendiKong
    OP

    Newcomer KendiKong Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    Perfect Lite
     
  4. Seraph

    Member Seraph GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    894
    Country:
    United States
    So it boots to the M3 menu but the Game button is just gone? Maybe it's just a skin problem?
     
  5. KendiKong
    OP

    Newcomer KendiKong Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    ^^^Don't think that's it

    Tried multiple skins and its all the same.

    Here's some pics.

    [​IMG] [​IMG]
     
  6. KendiKong
    OP

    Newcomer KendiKong Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    Ok I got it working now. I had to downgrade the firmware all the way to v21

    EDIT: Damit! My M3 Broke [​IMG]
     

Share This Page