cant install CIOS

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by xxlivevilgxx, Oct 25, 2008.

Oct 25, 2008

cant install CIOS by xxlivevilgxx at 10:46 AM (3,567 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. xxlivevilgxx
    OP

    Newcomer xxlivevilgxx Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    Hi im trying to downgrade my wii from 3.3e to 3.2e

    but every time i try to install the custom installer rev5 i get this message

    [+] Installing Custom IOS, Please wait . . .
    >> Installing ticket. . . ERROR! (ret = -2011)

    also if i try with installer rev3 i get the same message

    i can load up Custom IOS downloader v1.0 and it will load and choose 3.2e

    it comes up with this
    [+] Installing system menu, please wait. . .
    >> Installing title. . . ERROR! (ret = -1035)


    if i try Custom downloader v1.1 or v1.2 it just restarts the wii doesnt load at all iv checked my wad files are in my region and i dont think i have any other CIOS installed i tried with anything deleter but that had an error as well

    im using Homebrew channel beta8 and have a wiikey 1.9g (i think as the wii key came preinstalled it looks like a wiikey but doesnt have any logos) can anyone help?

    cheers LivEviL
     
  2. Supercool330

    Member Supercool330 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    659
    Country:
    United States
    I'm guessing you have the CIOS51 update, in which case you are for the moment screwed. Without some form of IOS with the signing bug, you can't install any unsigned code (including cIOS). Marcan is apparently working on a new exploit, but for now there is nothing you can do.
     
  3. xxlivevilgxx
    OP

    Newcomer xxlivevilgxx Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    i think i must have as when i look in anything deleter it have IOS 51 in the system section cant delete it either :-( i guess ill just sit tight
     
  4. spin1337

    Newcomer spin1337 Newbie

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Sh!ty i have IOS51 on my wii as well. I format the wii memory, and I still cant install any cIOS or edit anything. But i do have HomeBrew...
    Also cant install any .wad

    Any fix for this yet?? I cant run any of my backups ;{
    Is there a way to run backups without the cIOS?
     
  5. jag299

    Newcomer jag299 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    10
    Location:
    Ceader park TX
    Country:
    United States
    I have the same problem, but when I try to install WADs ERROR! (ret = -2011)
     
  6. spin1337

    Newcomer spin1337 Newbie

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ya i get "failed -1017" for cIOS
    Also the same WAD error as you ">> Installing ticket... ERROR! (ret = -2011)"

    .... google is at a loss for this as well. Tho there are topics on it no one seems to have fixed it.



    I think we have to wait for an update or something till they fix this. I did a full format of the SD Card/Wii and followed djtaz's "How To" guide...TWICE sux i rly want to make backups work.... [​IMG]
     

Share This Page