Can't Install Alcohol 120%

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
I don't really know what's going on here, but whenever I try to install this app, it gets stuck at 90%. I'm trying to install the free version. unfortunately, I could only find the 32-bit free version, which I think might be the problem. I need a 64-bit version.
 
D

Deleted User

Guest
Out of curiosity, why are you trying to use this specific program? Are you just trying to mount and read an ISO?
 

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
it's solely for bin/cue. I found a strange bug with imgburn that affected one disc (lots of skipping), so I thought I'd try something else. poweriso and ultraiso both created discs that didn't work. using the built-in windows 10 burning software worked. unfortunately, you can only mount iso, not bin/cue.
 

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
For mounting disc images, I never had troubles with Virtual CloneDrive from Elaborate Bytes. It supports bin/cue, I'm sure.

does that app have its own burner software? I mean is there any way to mount a cue file, then have the windows 10 builtin burner software burn it?
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
does that app have its own burner software? I mean is there any way to mount a cue file, then have the windows 10 builtin burner software burn it?
Sorry, can't really answer that question. I haven't burnt a disc in ages. I guess it can be done, as there is probably no protection if the image was ripped properly. What kind of disc image are you trying to burn?
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
ps1 games.
Wow! That brings me way back! :lol: I was using CDRWin with success back then (early 2000's) for PS1 games. But this program is so old, I wonder if it would work on Windows 10. Imgburn should have worked. Maybe your image is not ripped properly, unless you checked that it's a certified good rip from a checksum.
 
  • Like
Reactions: godreborn

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
the game was mega man anniversary collection. it would skip in only one part (the opening cg with guts man). I mean skipped constantly. the rest of the game seemed okay. this is with multiple attempts, different media, different burner/pc, etc. my other burns seem okay though. that was from burning with imgburn. using the built in windows burner, no skips, no freezing with anniversary collection. because of the great success with it, I was hoping to burn all discs the same way. I guess I just assume something will go wrong with the games I burned using imgburn.
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
the game was mega man anniversary collection. it would skip in only one part (the opening cg with guts man). I mean skipped constantly. the rest of the game seemed okay. this is with multiple attempts, different media, different burner/pc, etc. my other burns seem okay though. that was from burning with imgburn. using the built in windows burner, no skips, no freezing with anniversary collection. because of the great success with it, I was hoping to burn all discs the same way. I guess I just assume something will go wrong with the games I burned using imgburn.
That's a PS2 game. Are you sure it's a bin/cue?
 

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
that one was an iso. I only mean bin/cue for ps1 games. iso files can be mounted or burned in windows 10, but there's no such option with a bin or a cue file. I can start burning ps2 games with that built in burner, but I have no idea what to do with ps1 games if they can't be mounted or burned in the traditional sense.
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
So MegaMan Anniversary collection is the one giving you problems, or something else? Did you rip it yourself, or you downloaded it? If you want to verify the rip to see if it's valid, you can try a site like http://redump.org/ Compare the checksums with your rip.
 

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
I downloaded a version of the game. I also rented the game from gamefly. hex compare = identical. the retail game didn't skip. it skips badly with imgburn. using windows 10's burner, no skip, fast loading, so it's likely something about that game that imgburn didn't like. I even verified the content. there are no errors or write problems either.
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
I downloaded a version of the game. I also rented the game from gamefly. hex compare = identical. the retail game didn't skip. it skips badly with imgburn. using windows 10's burner, no skip, fast loading, so it's likely something about that game that imgburn didn't like. I even verified the content. there are no errors or write problems either.
Are we still talking about MM Anniversary collection, which should be an iso, or something else. It's not clear.
 

godreborn

Welcome to the Machine
OP
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
38,467
Trophies
3
XP
29,233
Country
United States
anniversary collection is the game that had a bunch of skipping when using imgburn.

damn alcohol 120%, I figured out the problem. it pretty much forces you to accept the installation of other programs. I agreed. it's finished installing. now, I just need to get rid of this trash.
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,506
Trophies
2
XP
4,674
Country
Canada
anniversary collection is the game that had a bunch of skipping when using imgburn.

damn alcohol 120%, I figured out the problem. it pretty much forces you to accept the installation of other programs. I agreed. it's finished installing. now, I just need to get rid of this trash.
Ah, yes! Freeware is only free under certain conditions! Glad you found the problem. Good luck with your next attempts. :)
 
  • Like
Reactions: godreborn

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    Lets advertise a Trump version.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    "Get rich or die trying"
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Trump really is a good business man he figured out how to get 50% off at the ear doctor
  • Veho @ Veho:
    Also a discount on his next hair stylist appointment. Because he won't have to... take it off the ear.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Can't blame the barberer if he slips
  • Veho @ Veho:
    While shaving him.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Bidens gonna have to get shot in the dick or something to top this one
  • Veho @ Veho:
    Yeah but then Trump will simply have to outdo him because he can't stand anyone else looking better.
  • Veho @ Veho:
    "Mister former president, Joe Biden got shot in the chest." "SHOOT ME IN THE HEAD RIGHT NOW"
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Biden got shot in the dick? we'll I'll just have to have my penis removed and win over the transgenders
  • Veho @ Veho:
    Sir, Caitlyn Jenner has bigger tits than you.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Get my doctor on the phone now
  • Veho @ Veho:
    The venereal disease one or the proctologist?
  • Veho @ Veho:
    If Trump had a plastic surgeon he wouldn't look that horrible.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Gynecologist
  • Veho @ Veho:
    Because he's a massive pussy. Gotcha.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Sp released by customs may arrive by Friday
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Knowing Trump he'd want to look like his daughter
  • Veho @ Veho:
    "Would you fuck me? I'd fuck me."
    Veho @ Veho: "Would you fuck me? I'd fuck me."