Can't get DSMaps to work

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by philip11, Nov 21, 2011.

Nov 21, 2011

Can't get DSMaps to work by philip11 at 9:54 PM (582 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. philip11
    OP

    Member philip11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    411
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    it's DLDI Patched for my R4 DS I boot it up and get a screen that says the controls at the bottom screen and the top screen is gray any help?
     
  2. philip11
    OP

    Member philip11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    411
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Any help?
     
  3. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    sure you have wifi?
     
  4. philip11
    OP

    Member philip11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    411
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Uh yes thanks luigi but I am positive I have wifi.
     
  5. LeRodeur

    Member LeRodeur GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    162
    Country:
    France
    It is quite old, maybe server is down, try to launch it with hbmenu sometime it helps
     
  6. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    I've just downloaded the last version 0.2.1a which was abandoned in 2008 and as with you I got the controls plus "Connecting to access point..." on the bottom screen and a grey screen on top but I pressed the left arrow on my dpad and have "Downloading..." on that. I know my Wi-Fi works. Launching via Moonshell gets a bit more response (the downloading disappears after a few seconds) but nothing more. I suspect that google has made changes to it's Google Maps Keyhole Server so this programme has become obsolete. You would need to get hold of the source code and find a programmer to get this project up and running again.
     
  7. philip11
    OP

    Member philip11 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    411
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    That sounds about right Maybe that's it thanks for everybody's help.
     
  8. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    I did discover that DSMaps did download stuff but what it was and what it did I don't know. It created a new folder in the root of my card called DSMaps and then created a few more folder with files with a .GMT but what they are and what they do are anyones guess.
     
  9. LeRodeur

    Member LeRodeur GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    162
    Country:
    France
    If I do remember well it is Google map tiles, must be the cache.
     
  10. Buleste

    Member Buleste Old Fart

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    852
    Country:
    United Kingdom
    O.K. It downloads them but doesn't display them. Well that's interesting. It's a start at least to getting somewhere.
     
  11. LeRodeur

    Member LeRodeur GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    162
    Country:
    France
    Creating a cache file doesnt mean it downloads it, it can be created to be used after for the download :s
     

Share This Page