Can R43DS run 3DS roms?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Skooz, Mar 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 10, 2012

Can R43DS run 3DS roms? by Skooz at 3:05 PM (2,086 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Skooz
    OP

    Newcomer Skooz Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Please close the thread as I've obviously asked a stupid question, thank you. lol >_
     
  2. Kyouhei

    Member Kyouhei Official 任天堂 Lover

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    530
    Country:
    Antarctica
    NOTHING PLAYS 3DS ROMS, also. get an AceKard 2i, the R43DS has way to many fakes floating around..

    also. the first topic in this forum WAS updated...5 days ago *Facepalm* made it bigger so the tiny eyes of the people who will ask next can see.
     
    1 person likes this.
  3. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,973
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
  4. Skooz
    OP

    Newcomer Skooz Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Ahhh, my bad. lol
     
  5. pwsincd

    Member pwsincd Garage Flower

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    2,973
    Location:
    Manchester UK
    Country:
    United Kingdom
    a 3DS can run DS roms using certain flashcarts though . But like i say read around and all will become clear
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page