Browser died in arm9lh

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by alex61194, May 17, 2016.

  1. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    hi all i have luma3ds with sys in 11.0 and i cant use the browser it just gave me the same error as browser hax when it fail even without sd card i tried delete browser app and updating the 3ds with no success any help? i have an european new 3ds
     


  2. Margen67

    Margen67 Dirty entited pirate

    Banned
    1,100
    4,587
    Nov 3, 2014
    United States
    What error are you getting?
     
  3. XavyrrVaati

    XavyrrVaati Hobbyist programmer?

    Member
    381
    416
    Feb 23, 2014
    United States
    A9LH shouldn't even let you load without an SD card.
     
  4. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    this

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i said if i quit the sd when booted arm9lh is working right
     

    Attached Files:

  5. Margen67

    Margen67 Dirty entited pirate

    Banned
    1,100
    4,587
    Nov 3, 2014
    United States
    If you have A9LH installed you wouldn't be able to boot without an SD card.
    Are you sure you're in CFW?
     
  6. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    let me explain, with the 3ds booted and in the home menu i thinked "maybe is something in the sd" so i quit the sd (you can do it in arm9 with out freeze)
     
  7. TUK_Pyroman

    TUK_Pyroman Advanced Member

    Newcomer
    60
    14
    Oct 29, 2015
    Belgium
    I'm answering directly from my new 3DS. Browser works normaly...

    It's a new 3DS EU + A9LH + Luma3DS + Fimrware 11.0.0-33
     
    Last edited by TUK_Pyroman, May 17, 2016
  8. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    isnt a bug of cfw or arm9 is a bug of my browser
     
  9. TUK_Pyroman

    TUK_Pyroman Advanced Member

    Newcomer
    60
    14
    Oct 29, 2015
    Belgium
    Don't you have a backup of your Nand before this bug happening?
     
    alex61194 likes this.
  10. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    yep but is a before of install arm9loader hax and i would loose all the game and the exploit
     
  11. ThunderbInazuma

    ThunderbInazuma Pocket Rotom

    Member
    444
    115
    Aug 31, 2015
    Portugal
    Yes, you're right. You can take it out of the 3ds AFTER it boot. Try to instal the browser cia. I think that iso site has one thread with it.
     
  12. TUK_Pyroman

    TUK_Pyroman Advanced Member

    Newcomer
    60
    14
    Oct 29, 2015
    Belgium
    With decrypt9 choose restore sysnand with keep A9LH

    But i never do this, i don't know if it's works in your situation...
     
  13. Uwabami

    Uwabami GBAtemp Advanced Fan

    Member
    614
    582
    Feb 4, 2014
    Germany
    Try another SD, yours might be busted. Did you mess with system titles? Did you write back a pre A9LH NAND (without overwriting A9LH, Decrypt9 lets you do that) after setting it up (to remove downgrade related issues)?

    Edit: You would have done this if you followed "the guide".
     
    Last edited by Uwabami, May 17, 2016
  14. gamesquest1

    gamesquest1 Nabnut

    Member
    14,134
    9,478
    Sep 23, 2013

    sorry :shy:
     
    N64 and Seriel like this.
  15. AnalogMan

    AnalogMan sumoCheatMenu Dev

    Member
    1,464
    861
    Apr 20, 2007
    United States
    Error please.
     
  16. Uwabami

    Uwabami GBAtemp Advanced Fan

    Member
    614
    582
    Feb 4, 2014
    Germany
    He already posted a screenshot. It's the default unhelpful error message.
     
  17. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru

    Member
    7,071
    3,384
    Nov 13, 2014
    United States
    Why not just install a new browser?
     
  18. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star

    Member
    665
    268
    Apr 18, 2011
    IIRC installing a outdated browser will prompt you to update again, then update and see if it's working again.
     
  19. alex61194
    OP

    alex61194 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    512
    90
    Feb 13, 2016
    how?
     
  20. ThunderbInazuma

    ThunderbInazuma Pocket Rotom

    Member
    444
    115
    Aug 31, 2015
    Portugal
    Try to instal the browser cia. I think that iso site has one thread with it.